Acrbaby YusufKereminAnnesi hiç 😄 67 kiloydum hamile kaldığımda , suan 63 .. -4deyiz hatta 🙈 16 haftalığız✌
Emineslh Ben çok rahat geçirdim hamileligimi midem hiç bulanmadı 18 haftayız ve 4 kilo aldım sabahları göbeğim bile yok gibi duruyor 66 kiloyla hamile kaldım şuan 69-70 falan
hafsa2020 Emineslh boyunuz çok iyi 😊 ben 59 la kaldım hamile 1.60 ım 9+3 üm bakalım 2 hafta sonra kaç çıkcam ama doktorda 60 çıktı kilom üstüm başım ağır geldiği için evde 59 du 😁
Rabiaaa Ozteber bende 17+5 teyim 1kg almism doktrum cok normal dedi zaten 5ayndan snra aliyomussun fazla kilo alimi😀
Firdevssaim Zeykem 20.haftadan sonra almaya basliycaz bende bubaralar fazla yer oldum hic kilo almadim doktorum 20.haftadan sonra almaya baslarsn dedi
Ozlemmmmm Haftadayim 4 bucuk kilo almisim cnm olmasi gereken ne bilmiyorum ama bana fazla gibi geliuor
Acrbaby Firdevssaim abur cubur ve kola tarzı çok şekerli şeyleri kesince otomatik veriliyor zaten . Normal bence .. bebek 200 gramken 5 kilo almak gereksiz bana görede 😐
belizdoruk YusufKereminAnnesi en cok alan benim 4 ay 17 haftalik olacaz yarin ve be rekor kilo aldimmm 9 🤣🤣🤣 benim kadar alan yoktur eminim vitaminlerim sagolsun dktor biraktirdi
Yarendeniz belizdoruk 22 haftadayım 8 aldım bende ilk hamilelikte 20 kilo ile tamamlamıştım bunda da öyle olacak gibi veriliyor sağlıklı olsunlar yeter