Aynurdogru Hamisler bebeginizi kac haftalik hisetiniz ben 20 haftalikim bi kac gündür hisediorum ama cok sik deil normalmi acaba??
Deletedmom137 Aynurdogru 16da hissetmeye başladım canım 18deyim şuan ama belli bi haftaya kadar düzensiz hareket edıyormus zaten endişe etme
CgdmZtrk Aynurdogru bende 19. Haftada hissettim. Şimdi de bi çok hareketli oluyor bi tekme atıp sonra 1 gün uyuyor. Annesini korkutuyor hiç hareket etmeyip. Sonra annesi onu mıncıklıyor bi tekme daha atıyor 🙂 düzensiz yani hareketleri
OzgeSelcuk Aynurdogru bende 16larda böyle damar atması gibi hissediodum şuan 22 haftalık gebeyim tekmelerini, hareketlerini hissedebiliyorum çok şükür ve o kadar güzel minik tekmeler atıyorki hiç bitmesin istiyorum 💕çok şükür rabbime 💜💕
leyla25 Deletedmom137 canım bende 17deyim hissettiğin şeyi tarif edebilir misin ? Merak ediyorum yani kuvvetli mi ? Yoksa bağırsak hareketi gibi mi :)
Aynurdogru CgdmZtrk evet canim bazi günler hic hareket etmior bazi günler baya hareketli oluyor korkutuyor arada beni😂
Esraguvennn Aynurdogru çok normal canım zaten 30 32 den sonra hareketlerini saymaya başla diyolar benimde öyleydi bazen hiç hissetmiyorum korkuyorldum ama olması gereken oymuş
bilaloguzunannesi Aynurdogru 16 haftalikken hissettim ara ara suan MaşAllah 24+3 günlüğüz Çok şükür hissediyorum çok dikkat edince dışarıdan belli oluyor ❤❤