Nur50 Kızlar 17 haftalık hamileyim oğlumuzun adını yekta Ömer koymayı düşünüyoruz aslında en başta ben istiyordum ama eşim de ikna oldu sizce nasıl kulağa hoş geliyor mu 😊
bebisiminannesi Nur50 ömer adinda öğrencilerim var cok yaramazlar ya 😀 ama tabiki hepsi ayni olmaz fakat ömer güzel bir isim bence
Nur50 Sayrkann bende onu çok istemiştim ama benim eşim ayaz poryraz vs isimleri istemiyor çok karşı 😂
Sayrkann Nur50 bende ayaz ismini seviyorum omerde esimin dedesinin ismi birlestirdik simdi de kendimi alistirdim hep omer diye seviyorum💕
Mirzaannesi İsminiz güzel kulaga güzel geliyor 💕💕Oğlumun ismi Muhammed Mirza olucak inşaallah 24+1 iz Hükümdar soyundan gelen beyzade Dubbi ekber kümesindeki en parlak yıldız Doğu Türk devletlerinde unvan sahibi Reis Prens demek 👶🏼🤰🏼👯♂️
Nur50 Melegimveben inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza sizin isim çok farklı ilk defa duydum anlamı nedir 😊
Melegimveben Nur50 fransızca aydın demek canım bende yabancı farklı olsun istiyordum bunu buldum herkes bu nasıl isim aklımızda kalmaz felan diyo ama ben beğendim koycam diyorum😍🤣
Nur50 Melegimveben daha çok küçük şehirlerde bilindik ismler dışındaki isimler yadırganabiliyor benim yaşadığım şehirde Yekta Yok denecek kadardır mesela 😊