BerenDeren06 Arkadaslar ben daha önce 1 kürtaj 1 tane erken dogum 3 kere de kimyasal gebelik gecirdim simdi tekrar hamileyim 5.5 aylık oldum tek korkum bu bebek de erken dogar mı??
Cigdemveminik BerenDeren06 bnmde en büyük korkum bu 😣 ilk genelğimde 26. Haftada aniden doğumum başladı erken doğum oldu oğlumu 80gün sonunda kaybettim 😢 bundada korkum hep var yine erken olacak diye ama doktorum her muayenede rahm ağzı uzunluğunu ölçütor bi problem yok diyor inşallh zamanında sağlıcakla alırız kucağımıza🙏🏻
MelekAnnesiii BerenDeren06 1 kimyasal 1 de 28.haftada erken dogum yaptim bebegimi kaybettim dogumdan sonra yine hamileyim 38. Haftanin icindeyiz cok şükür bu zamana kadar sorunsuz geldik kalbinizi ferah tutun Rabbim korktugumuzla sinamasin insallah 🙏🏻
Egemenin_annesi3460 BerenDeren06 kendini erken doğuma hazırlama psikolojik olarak canım ben ilk oğlumu 30 haftalık erken doğum yaptım 1 ay küvezde kaldı. Şuan 38. haftaya giriyoruz ikinci oğlumla ctesi gün verecek doktorumuz her hamilelik bir değil unutma psikolojik olarak bitir kafanda erken doğum korkusunu ( erkn doğum sebebim idrar yolu enfeksiyonu )
BerenDeren06 Cigdemveminik gercek ten senin icin cok zor Bi durum anlıyorum seni ama insallah bu yavrunu sag salim kucagına alırsın canım suan kac haftalıksın
BerenDeren06 Evet doktor bakıyo rahim agzına falan canım benim de tek temennim bu zamanında dogsun benim kızım 30 haftalık dogdu 1.280 gram cok minikti küvezde kaldı zor günlerdi ama cok sükür büyüdü 6.5 yasında 😍 Rabbim hepimize hayırlı dogumlar versin insallah
BerenDeren06 Gercek ten miii okadar moral oldu kii cok tesekkür ederim yorumunuz icin bende hep dua ediyorum insallah sorunsuz sıkıntısız 38 e kadar dayanırız diye.. Allahım sizi de sag salim yavrunuza kavustursun insallah 😍
BerenDeren06 Egemenin_annesi3460 yok korkmuyorum ama cevremdekiler de de öyle düsünce olunca sormak istedim..Allah yavrularını size bagıslasın.bende insallah 38 haftayı görürüm daha ne isterim ki 😍
Fdm4 Haftamda bi doktor erken Doğum riskin var rahim ağzın kısa çocuk 1 ay dursa yine iyi diyerek beni çok korkuttu 30.haftama girdim şükür 🙏🏻