Kızlar merhaba 13 şubat günü kontrolumuz vardi 1cm açıklığının olduğun d9ktorum suyun veya sancin geldiğin de direk gelmemi söyledi 15 şubat günü işten ayrılmıştım akşamında huzursuzluk ve yorgunluğum vardi mutfagi bile.zor toplamıştım ertesi sabah 5 buçuk gibi tuvalet ihtiyacıyla kalktım biraz şu gitmeye başlamıştı gece de hafif hafi ağrılarım vardi pek dikkate almamıştım iç çamaşırımda nisanım vardi ve şu gelmeye devam ediyordu, depend giydim eşimi uyandırdım çantamızı ali p çıktık hastaneye gittik muayeneler yapıldı ve yatışın verildi gidip gelip kontrol ve alt muayne yapıldı ama bende hiç şancı yoktu🙈doktorunda hafta sonu olduğu için orda yoktu akşam üstüne kadar devam etti 1 saat dinlenmeye çıkardılar sonra tekrar girdim şancı odasına saat 5 gibi artik yorulmuştum suni şancı vereceklerdi lavman yapıldı saat 6 da suni sandim takıldı ama hafif adet sancıları gibi gidip geliyordu gece 12ye kadar devam etti sürekli yatarak nst ye bağlı bi şekilde bekledim en son doktorum arandı 1 saat dinlendirin sonra takip edelim tekrar dedi odaya eşimin yanına gittim hareketler yaptım sıcak suyun altına girdim dinlendim sonra tekrar içeri girdim 3 gibi tekrar muayne ettiler 3 3 buçuk cm açıklığın vardi artik çok yorulup ağlama krizlerine girdim doktorlar sakinleştirmeye çalıştılar en son 6 gibi doktorumu arayıp sezeryana alın dedi ve sezeryanda girip tam saat 7 50 de minimini kucagima aldim 💕🙈şancı odası ve ameliyat hane bölümü çok zordu bebegimin sesini duyduktan sonra herşey çok güzel, şuan yanında uyuyor biraz kilo kaybınız oldu sutumuz az geldi ve mama takviyesi yapıyoruz insalah yavaş yavaş kilo alıcaz onun dışında herşey çok güzel darısı sizlerin başına kızlar erken geldiğimiz icin emmemiz biraz zayıf kalıyor sürekli.emzirerek takviyelemeya calsiiyorum biraz uzun oldu ama hikayemiz böyle istediklerinizi sorabilirsiinz 💕💕😍😍