Ozgeali Kızlar merhaba 17+3 hamişim kızıma isim arıyorum ilk ismi hülya ama yanına yakısıcak marjinal isim bulamadık yardım istiyorum🙏🏻😘🤰🏼 Örn: mia, vera gibi marjinal❣️
Ozgeali YagmrK Elissah00 hayır canım hülya kendi annemin ismi vefat ettiği için onun ismini koyucam 5 sene oldu 😞
YagmrK Ozgeali ayy hep öyle oluyor benimde beğendiğim çok isim etraftan konulmuş oluyor 😂 O zaman Hülya Mira
Ozgeali YagmrK yaaa şaka gibi teyzemin kızının adı mira🤣🤣 çok zormuş bu isim bulmak valla bide kolay kolay da begenemiyoruz duyulmamış marjinal olsun diye diye kaldık🤣
YagmrK Ozgeali ben şansımı fazla zorlamayım o zaman bütün eş dost akrabanın ismini önereceğim yoksa kolay gelsin sana kardeşim 😂😂
bade0310 Ozgeali Eltimın kızının adı Yaz Ala bence çok hoş😊 Hülya Lina Hülya Arya Hülya Mila Hülya Alin
BusraDevlet83 Ozgeali Hülya Dora, Hülya Adel, Hülya Afra, Hülya Bade, Hülya Çise, Hülya Lida, Hülya Uhra.
Sevgigursoy Ozgeali ben lina istiyordum eşimle 6 yıllık ilişkimiz sonrasında evlendik 6 yıl boyunca hep kızımız olursa Hira koyucam diyordu o sebeple Hira🌸
Ozgeali Sevgigursoy bizde 10 yıldır tanısıyoruz 2015 te evlendik 6 ay sonra annemi kaybettim ogünden sonra HÜlya kumsal dedik kızımız olursa şükür öylede oldu ama kumsal dan sıkıldık biraz şimdi başka bakıyoruz işte🙏🏻🤗
Tubasim Sevgigursoy bizim de Hira hayalimiz vardı ❤️ Ama daha hosumuza giden isim bulursak değiştirebiliriz 👧
Elissah00 Ozgeali basın sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah cennette sizi kavuştursun Rabbim 💜 Kusura bakma gülerek kayınvalidenin ismi mi diye sordum hakkını helal et.
Sevgigursoy Ozgeali Başınız sağolsun 😞 o zaman Hülya lina , ben koyamıyorum sen koy anlamı çok güzel 😁 Cenneteki taze hurma fidesi anlamında ☺️