Melisabkc Bhralsnck evdeysen bu süre zarfında canın sıkılacagına uğraşırsın bebişin eşyalarıyla güzel olur 😅
spiker_anne Melisabkc ben eksikleri yazayim geri kalani bitti, bez, islak mendil ve kişisel bakim ürünlerini alacagim sadece geri kalani bitti 34 hafta ❤
inciiim Melisabkc cinsiyet sonradan değişiyor diyorlar ayrıntılı ultrasondan sonra almaya başlayacağım ama çoğu şeye karar verdim 😉
Bayaz1995 Melisabkc şampuan,losyon,sabun,bodyleri ama tam degil daha alicam yine,havlu,önlük,biberon,emzik,tarak-firca,puset 26+5haftaligim şuan yavaş yavaş başladim daha🤣
Ozge_28 23 haftalığım hiçbir şey almadık😀 bu hafta sonu başlicaz almalara.Klasik soru geliyor benden bebek arabası ne almalıyım 🙂 bir de oda takımını hangi marka tercih ettiniz
_zehra_ Sudeeali yani en azından isim bitmiş olur, kafam rahat olur onu demek istedim. Yoksa bedenen pert oluruz o ayrı 😁
Byz91 20 haftalığım 2.gebeliğim bırak bişey almauçyı daha cinsiyeti bile öğrenmedim 😂 bence alışveriş için daha erken çünkü. Bidaha ki ay başlamayı düşünüyorum bende 2aya bölerim yada hepsini birden alırım. Normalde çok stresli ve aceleciyim ama sanırım hormonlardan bana Bi rahatlık geldi 😂 hatta cinsiyeti doğumda ögrensek ne güzel olur falan diyorum ama aileler ve çevre baskısından bu ay öğrencem
Belmaaa Melisabkc ben de 22 haftalığım bugün ilk defa iki takım hastane çıkışı sipariş ettim yavaştan başlayayım diye 😅😅 bravo size martta odasını alıcaz
Yel282828 28 haftaligim çoğu şeyi hazır sayılır kendi lohusa pijama takımımı bile aldım 2.hamileliğim olmasına rağmen panik yapiyorum sanki bisey olurda yetişmez diye her dışarı çıkmaya ufak ufak aldım son haftalara bırakmam şuanda bile agirlastim uzun süre dolasamiyorum
_zehra_ Melisabkc öncekilerden tecrübeli olunca elimi çabuk tuttum. 7. Aydan sonra yatar kalkmaz oluyom çünkü 😁 çarşı, pazar gezemem