Kardelenyigit Kızlar 25+1 haftalığım ve 10 gündür farkediyorum ki çamaşır deterjanları yumuşatıcı diş macunu aklınıza gelebilecek bütün temizlik malzemeleri aşırı güzel kokuyor burnuma böyle saatlerce sakız gibi çiğneme isteği geliyor ya 🙄
ozlemoz13 Kardelenyigit ya bunu daha önce de duymuştum 🙈 bunun nedenini bilmiyorum ama çok garip gerçekten duyunca çok şaşırıyorum. Hani kokusu falan çok güzel gelebilir, mutlu edebilir ama yeme isteğiiiii 😳 Allah yardımcınız olsun çok enteresan
YagmrK Kardelenyigit ben koşarak uzaklaşıyorum çamaşır mak. Bulaşık mak. Kokusundan tiksindim. Aşırı sevme isteği de bunun gibi bişey demek ki 😂
Kardelenyigit ozlemoz13 bana deseler hadi ya o derece değil falan derdim ama yaşamadan bilinmiyor demek ki ilk defa yaşıyorum bende 😅
Hazalgolbasi Kardelenyigit bende diş macunu yemek istiyorum hatta mide yanmasi icin rennie duo kullanuyorum onu icinde bi rahatlama geliyorr tadı aynı diş macunu gibi 😁
Sinemmdru Kardelenyigit valla benimki daha garip tiner mazot bu tür şeyleri deli gibi koklayıp içesim geliyo eşim dalga geçiyo çok ahaha 😁😁
Sumeyye_g Kardelenyigit bende yumuşatıcı ve mazot kokusuna olmuştum kansızlıktan derlerdi doktorum ilacımı değişti geçeceğinden mi yoksa ilaç mı bilmiyorum geçti ama kimyasal var uzak durmuş çalışın başka şeyler koklayın meyve olabilir
Miniginannesiiii1111 Kardelenyigit ya bunun adı internette yazıyor garip asermeler bunlar adida vardı hatta bunun hamilelerin olmicak şeyleri asermesi vs diye anlatıyordu ah hatırlasam