DilanDag 8haftalik gebeyim, ama gebeliğe dair korkularım var.. ya çocuğumu kaybedersem ya düşük yaparsam, ya kimyasal gebelikse.. bu arada kimyasal gebelik olup olmadığı kaçıncı haftada anlaşılıyor bilgisi olan varmı??
Bsrlmnemr DilanDag kimyasal gebelik embriyonun tutunamayıp adet ile atılması diye biliyorum ben.. Yani 8 haftalık hamile olan biri kimyasal gebelik olamaz ki. :/ Diğer tüm korkular bende de var ama onun için elden bişi gelmez kendimize dikkat edicez, dua edicez.
_zehra_ DilanDag hiç endişelenmeyin bişeyin olacağı varsa olur önü ne gecemeyiz . Insan görmediği için çok stres oluyor ama neyin garantisi var ki. Bi adım sonrasının bile yok. Hamileliginizi endişeyle değil, doya doya tadını alarak geçiririn. Sonra özleyeceksiniz bu günleri 🥰
DilanDag iremgun evet gördük herşey sağlıklı normal ama ilerleyen aylar da okuyorum da kayıp yaşayanlar oldukça fazla oyuzden içim de hep bir kaygı var
iremgun DilanDag o kaygı sanırım hepimizde var, ama içimizi ferah tutmak bebişlerimiz için çok daha iyi. İyi düşünün iyi olsun her şey. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun🙏
DilanDag iremgun amin rabbim cümlemizin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin ilk gebelik olunca gerçekten insan cahil oluyor gebeliğe dair hiçbir fikri olmayınca, bilgi alışverişi güzel oluyor çok teşekkür ederim 🙏
Symcvk Aynı şeyleri bence çok kuruyordum kafamda canım psikolojik olarak çöktüm sancım oluyor hemen aklıma geliyor bişey oldu diye çok şükür 15. Haftaya giriyoruz ara ara hala yapıyorum bunu kendime hiç iyi bişey değil hamileliğin tadına varamıyorsun dua et namaz kıl Allahtan kalbine ferahlık iste sağ Salim kucağına almayı iste eğer ömrü varsa zaten kavuşacağız onlara bir gün nasibi yoksa zaten ne yaparsak yapalım olmicak Sen hayırlısını iste gerisini Allah bilir inşallah sağ Salim kavuşucaz bebeklerimize 🙏
DilanDag Symcvk Allah bin kere razı olsun sayenizde kalbime ferahlık geldi çok teşekkür ederim Allah bağışlasın inşallah ♥️
DilanDag _zehra_ çok doğru söylüyorsunuz ama insan ister istemez tereddüt ediyor bazen elimde olmuyor düşünmek istemiyorum ama vesvese giriyor kalbime iyi tarafından bakmaya çalışcam çok sağolun ♥️
duygusm DilanDag Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz, endişeler haftaya göre farklılık gösteriyor sadece 😊 önce kese görünecek mi, kalp atışı duyulacak mı, izleyen zamanlarda detaylıda sorun olacak mı, kalbi iyi mi, hareketleri yeterli mi, kilo alıyor mu vs vs.