Gloria13 melek_hasan_33 Benim adım Fatma babaannemin annesinin ismi olduğu icin koymuşlar. İlkokul yıllarında erkek Fatma kara Fatma diye çok dalga gecerlerdi. Yıllarca hiç sevmedim ismimi. Anlamı güzel bir çok isim var başka bir şey düşünseniz bebeğiniz için daha iyi olur bence. Bu durumu Yaşayan biri olarak bunu tavsiye edebilirim
melek_hasan_33 Sdylk eşim illa diyor anamın adı diye kaynanam da hasta (kanser demislerdi gecen yil)ben de bişey diyemiyorum fazla kötü biri de değil kaynanam çok da veresjm yok ama mantık öyle konusuyor annemin adı farklı bi ad ve resim var düşünüyorum hala siz napardnz öyle olsa
civcivim_ melek_hasan_33 bence iyi düşünmüşsünüz fatma çok güzel bir isim anlami guzel maneviyatı güzel bende hamileyim cinsiyeti belli olursa kiz olursa fatma koyacağım 😊
Gokser melek_hasan_33 fatma yerine Fatoş da olabilir alında, annemin adı Fatma ama Fatoş diyen de çok var... hem daha modern hem de kimsenin kalbini kırmış olmazsiniz?
Greyy90 melek_hasan_33 benim de kayınbabamın bekar kız kardeşi varmış ismi meryem direk bu ismi koyun demedi ama gönlünden geçiriyor ki bende açıkcası Meryem ismini sevmiyorum ama kayınbabam dünya iyisi bir adam onunda gönlü olsun diye kulağına okunsun dedim çünkü benim koycagım isim burçe oda kuranda yok mecbur kulağına okunacak bir isim oda meryem olsun diye düşündük 🌸
HGC Fatma Betül, Fatma Zehra bunlar güzel uyumlu oluyor, bu isimde tanıdıklarım da gayet hoş insanlardır 💕
Ftmanzlm melek_hasan_33 kızımın adı fatma nazlı iki ismi birden kullanıyoruz hiç de zorlanmıyoruz nazlı rahmetli kayınvalidemin adı fatmayı da peygamberimizin kızı niyetiyle koyduk fatmanın ağırlığı zekiliği var nazlının da nazlılığı bence koyduğun kişinin karekterine göre cok etkiliyor isim ben seviyorum fatma adını