Mrvm005 Uzm-Nurse inofolic combi kullandim ama bi etkisini gordum diyemem. Yani tup bebegin de etkisini gormedim acikcasi sonrasinda kendiliginden oldu sasirdik. Amaaaa o zamana kadar onume ne gelse denedim bitkisel haricinde doktor ve tibbi urunleri ki Rabbim ben elimden geleni yaptim sen nasip eyle diyebilmek icin. Insallah isteyen herkezin kucagi saglik sihhatle hayirli evlatlarla tez vakitte dolsun. Bu arada pcos um malesef ondan o kadar ugrastim
Siibeell Uzm-Nurse ben kullandım pembe toz olanını kullandıgım ay hamile kaldım tabiki takdiri ilahi ama 8 ay gebe kalmak için bekledim inofolic kullandgm ay ögrendm hamile akldgmı 75 tl fiyatı vardı
Mehtapakgl Uzm-Nurse valla bacım bu ilacın tozuda varmış, bana hap olanı verdim. Terlik kadar hap, insan içecek onu. Ama ben içemedim maalesef evey pahalı bir ilaç. Sanıyorum ki genelde özel has. Doktorları veriyor bunu.
Muciiizeemm Evet 75 tl fiyatı bana doktorum günde 2 kere kullanmam gerektiğini söyledi. 10 gün gidiyordu ilaç. Bende kullandm ama inan adetimi düzene bile koymadı adet bile göremedm yani😞
Eda1231 Benimde 2 senedir nedensiz bebeğim olmuyordu. İnofolic şase kullandığım ay hamile kaldım ben. Takdiri ilahi