Hasibekru Miniksena çekim güçü nasıl benim öyle haldır haldır sütüm gelmiyor mama ile destekli besleniyoruz
Buse91 Hasibekru İkinci el satıldığını biliyorum ama kiralandığını hiç duymadım arkadaşım satın almıştı bana hediye etti😊
Miniksena Hasibekru çekim gücü 10 kademeli diye hatırlıyorum kendin ayarlayabiliyosun yani. Sağmam biraz vakit alıyo ama 20 dk sürüyo tek göğsüm. Diğerlerini denemediğim için kıyaslayamıyorum ama ben mamajoodan memnunum.
Gzgr Ebebegin baby plus markali elektrikli gogus pompasını aldim.Yorumlari cok guzeldi ve uygun fiyatliydi.Daha dogurmadiğim için deneyemedim😊
Hasibekru Buse91 bende şaşırdım. Kiralanma olayını tabi ne kadar sağlıklı Denemeden de almak istemiyorum çünkü sütüm çok gelmiyor
Buse91 Hasibekru sütü biriktirdiğiniz kısmın yedekleri satılıyor gitti gidiyorda falan kiralayıp o şekilde deneyip sonrasında satın alabilirsiniz
Secilkomurcu Suan emziren bir arkadasım lansinohun ikili elektriklisini aldı cok memnun. Oda tavsiye üzerine almış. Bende onun tavsiyesiyle e bebek subat indirimlerinden 284 tl ye aldım.