elifnurdeniz Esnn 35 haftalıkken 2800 gr 49 cm di, 36 nın içinde tekrar gidicez 3 olur diye tahmin ediyorum 🙈 bol bol meyve ye canım ben çok nar tükettim 10 gün öndeydi hep
Esnn Hafzaise benım belim çok agrıyo erken gelmez artık Mart’ın 12si Doğumun dedi ama normal veya Sezeryan demedi🤷🏻♀️
Bottesini Esnn ben diyet yapıyorum başından beri ve son ay bebek almış kilo.avakado yiyebiliyorsan yemeni tavsiye ederim süt yoğurt ceviz ve et.
Hafzaise Esnn kontrole gttiginiz zman bebek baş aşağı felan donmuş demedi mi benim de belim çok ağrıyor
Annesihamis Masal78 bende duydum ama icmedim hiç sonuçta katki maddesi illaki vardir hazır gidalarda sen bak bakalım ise yarıyormuş sa içerim 😂
Masal78 Annesihamis ve Annesihamis yarın işte kontrolum var canım bakalım işe yaramış mı 2 haftadır içiyorum bakalım değişiklik olmusum bende merak ediyorum yaramışsa söylerim 😂😆😆
Masal78 Annesihamis canım kontrolden geldim 2 haftada 500 Gr almış suan 35 haftadayız 2500 gr olmus bence yararı olmus sende dene derim bide sütünü haşlama yumurtanı sebze meyvenin ihmal etme ben çok dikkat ediyorum yeme içmeme ondan da almıs olabilir
Havva_cskn Esnn 35+3 te gittim 2646 grm dedi bi hafta geride kilosu simdi 36+5 olduk dün gittim kilosuna bakmadi bir haftada degisim pek belli olmaz dedi haftaya gidince ögrenicem muz kaşar yumurta süt ceviz elimden geldigince kilo yapacak şeyler yemeye calişiyorm
MelekAnnesiii Masal78 hicbir ise yaramiyor sabah aksam birer buyuk bardak ictim deneyecem dedim ise yariyor mu yaramiyor mu diye bebegim ilk defa o hafta 170 gr aldi diger haftalarda 200 230 gr arasi aliyordu o yuzden bosuna seker yuklemesi yapmayin kendinize 🥰
Olich Esnn sağlıklı beslenin önemli olan kalori değil enerji, yani tatlı fayda etmezken sebze, meyve, bol su, baklagiller, süt ürünleri ikinize de fayda sağlar ... Kiloya takılmayın önemli olan sağlıklı olması 💪🏻🤰
Olich Esnn bu arada Happy Mom Blog kısmında hamilelikte beslenmeden bahsediliyor. Çok güzel detaylı bir anlatım. Okuyabilirsiniz 🌻
merveugurlu Esnn bu arada kilosu benım bebegım ile aynı ☺️ Kimseye söylemek istemiyorum kıyaslanmasın diye ama için rahat etsin diye söyleyim dedim
Gunayyyy61 Nonisa bende 34 haftalik gittiğimde 2 300 kilosu bana da biraz az dedi yarın gideceğim tekrar bakalım kaç kilo oldu
Nonisa Gunayyyy61 34. Hafta için iyi kilosu. Bu haftadan sonra her hafta ortalama 200 250 gram alıyor zaten. Benim 33 ten 36 ya kadar geçen 3 haftada toplam 250 gram aldığı için doktorum şüpheli yaklaştı. Bir hafta sonra yine bakılacak umarım almıştır kilo.