Gamze8001 Bilgili annelere sorum şuan 32 haftadayım 64 kiloyum doguma kadar alırsam en fazla 70 kilo olurum belki ama depent orta boymu büyük boymu almam gerek büyük alırsam çok büyük gelir diye korkuyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Melikedefnemm Gamze8001 mrb ben doğumumdan sonra kullandım 71 kilo ile doğuma grdim 53 le hamile kalmstim büyük boy kullandım ne sıktı ne buyuk geldi ideal bnce yine onu alıp kullancam memnun kaldim
Gamze8001 Melikedefnemm çok teşekkür ediyorum bende büyük gelirse diye korkuyoruda okadar para vericez sonuçta o yüzden
Melikedefnemm Gamze8001 rica ederim senin tercihin tbii istersen ikisini al boyutlarını karşılaştırır ama eminim büyük boy tercih ediceksin kilot gibi zaten belinden düşmesi filan imkansız lastikli cok pratik iyiki kullanmisim
Gamze8001 Tamam çok teşekkür ederim şimdi ice arastırdımda orta boy 50 90 kilo aradı diyo büyük boy 75 120 kilo arası diyo orto boy gayet ideal bencede
Zeyneptoprak Zeyneptoprak aralarında fazla fark yok kilot bez gibi zaten toplama kapasitesi fark ediyo biraZda
Gamze8001 Zeyneptoprak orta boy 50. 90 kilo büyük 75 120 kilo arası olunca bende şuan 32 haftalıgım 64 kilo doguma kadar 70 olsam diye düşündüm orta boy ideal gibime geldi kafam karıştı
Figen26 Gamze8001 bende 72kiloyum 80olurum heralde orta aldm bugun aldım hatta baktm bayada genişlio olur yani orta al zaten doğumdan snra takılcak her türlü olur
funnymum Ben şu an 69 kiloyum büyük aldım valla hiçte öyle büyük gibi durmuyor lastikli çünkü iyikide büyük almışım dedim kendi kendime 😄
SameTugcEymen Gamze8001 canım oğlumda 70 ile doğuma girdim ben orta boy almıştım cok-da rahat oldu şahsen yine alicam bu seferkinde de
Burcinsahin Gamze8001 bende 76 yla girmiştim orta boy aldım zaten geniş sıkıntı olmaz hiç korkma ve on numara bsey gerçekten ilk gebeliğimde kullandım
Figen26 H1z2a3 hepsi buradadan 24liraya aldım şok markettede 27liraydı ama büyük beden kalmıstı sadece marketlerin coğunda satılıo pedlerin reyonda