SAH35 Etsiz çiğ köfte yemek sakıncalı mı kızlar yanındaki marulunu yemem sadece lavaşıyla yesem olur mu bu konuda içim rahat etmiyor o nedenle yemedim sizlere sormak istedim 😊
30ekim19 SAH35 canım marulu ye ekmeğini yeme onda çok katkı maddesi varmış yeni öğrendim bende marul sebze hiç olmazsa afiyet olsn😇
spiker_anne SAH35 bn birgün aşerdim amâa nasil çiğköfte istiyorum anlatamam 4 tane dürüm yemistim meğer hamileymişim 😂😂 tabii simdi 34 haftalik maalesef hayal oldu çiğköfte malum kabizlik mide yanmasi ahhh doğursam da yesem afiyet olsun canım 😘
zelis63 SAH35 ben sürekli yiyorıum canm sorun yasamadım marul ne alaka köfte yiyosunuz marul mu zararlı onu anlamadm
SAH35 zelis63 yok canım zararlı olmasından değil dışarıda nasıl yıkandığını bilmiyorum sirkeli suyla yıkanma ondan dolayı yoksa zararlı değil tabiki 😊
zelis63 SAH35 ooo sen dışarda nasıl yapıldııya takılırsan hiç bisey yememen lazm köfteyi nasıl yapıyolar onuda bilmiyorsun evde yap çok kolay değil mi
010795 Ye hic birşey de olmaz yedim defalarca doğum yapcam halada yiyorum. Sanki yedigimiz ne organikki kendimizi kandırmaya gerek yok.