aysegul-2509 mucizemibeklerken17 varsa çıkabilir bence tekrar bi ovulasyon testi yap daha koyulaşmışsa hamilelik testi yap
mucizemibeklerken17 Gizemnaz_ benim âdetime 1 hafta var canım, ben bu ay erken yumurtladım. Adetten 4 gün sonra yumurtlama gördüm.
mucizemibeklerken17 aysegul-2509 bugün yaptigimda aynı koyuluktaydi canım, olmadı birkaç gün daha bekleyeyim. Teşekkür ederim 😍
tugciikkk mucizemibeklerken17 ovulasyon testi gebeliği de gösteriyor diye okumuştum bikere burda umut vermeyim ama bi kan tahlili yaptır istersen yarın ben de heyecanlandm inşallah hamilesindir🤗
mucizemibeklerken17 tugciikkk canım çok teşekkür ederim cevap için 🥰 yumurtlamadan 2 hafta geçti varsa kanda çıkar dimi 🙈 hiç bi belirtim yok o yüzden umudum da yok ama bi bakmak lazım 🤗
Ecmelbeyza mucizemibeklerken17 benimki de 16ydı yumurtlama test yapsam çıkar mı acaba 🧐yoksa delirmeyip 29 gibimi yapsam . Adete yarın 7 gün kalacak
Pelin000 Kizlar ben 3 gun oldu ovulasyon testi yapiyorum ama hep 1 cizgi var sadece acaba erken mi basladim diye adetim 14 subat basladi 21 subat ovulasyon testi yapmaya basladim
mucizemibeklerken17 Pelin000 canım adet biter bitmez başlamış olman lazımdı. Erken olmaz. Bazen diğer adete yakın yumurtlama olur, bazen o ay hiç yumurtlamazsın yani sabırla yapmaya devam et 🌸
mucizemibeklerken17 Ecmelbeyza bekle canısı çok erken daha 🤗 yumurtlama testi için de adet gününü bekleyin demişler.