semdem1 Merhaba güzel anneleer ❤️ 21+6 haftamız artık detaylı ultrasona girmemiz gerek araştırmalara başladık, memnun kaldığınız yerleri yazarsanız çok sevinirim. Önceliğim İstanbul Avrupa Yakası ❤️
Betbetibet semdem1 şişlide kendi muayenesi var prof. Dr. Recep Has bi araştırın kendisini çok değişik gebelik öykülerinde imzası var yaklaşık 45 dk muayene ediyo göremediği her organ için tek tek uğraşıyo
[silindi] semdem1 Koç üni hastanesinde ebru celik varmis cok iyi diyolar fiyati 660 tl bana fazla geldi oyuzden gidemiyorum 400 500 arasi bakiyorum bende
leyla25 semdem1 perinatolog Mehmet Aygünü öneririm canım. Balat hastanesinde de bulunuyor Türkiye hastanesinde de ayrıca kendi yeride var. Ben ikili test zamanı kendisiyle tanıştım ona yaptırdım çok memnun kaldım. Şimdi detaylıya da ona gidicem Allah nasip ederse. Gerçekten alanında çok iyi ve aşırı ilgili eşimde bende çok memnun kaldık🙏🏼
Ecek Nişantaşı prof murat yayla çok uzun ve tedaylı baktı iyiki tanımışım dediğim her saat mesajlarıma cevap veren sevgili doktorum 🙏😊
Buse91 semdem1 bende beylikdüzündeyim haftaya randevum var Altan beye😊giden herkes çok memnun😊 rica ederim❣️
yeldalevent Kadıköy de ,Dr.zeki şahinoğlu harika bir doktor Baya bi kaldı baktı bebeğime 40 dk kadar fiyat 450 tl
Esilam11 yeldalevent bu doktoru bende duymuştum doktorum önerdi bakalım hayırlısı bizimde 2 hafta sonra
[silindi] Bende detayli yaptiricam avrupa yakasindayim aramadiğim yer kalmadi banada önerebiliceginiz bayan doktor varmi bayan tercih ediyoruum ama hep erkek doktorlar yapiyor
semdem1 [silindi] Ben Aytül Çorbacıoğlunda karar kıldım, kuzenimde oraya gitmiş çok memnun kalmış şişlide muayenehanesi, kızlardan da birçok güzel tavsiye geldi hepsinin arasında en uygun fiyatı verende aytül hanımdı bir görüş bence sende😊😊
semdem1 [silindi] Ben 1000₺ bile fiyat aldım belki hakediyorlardır bilemem ama benim doktorumda çok pahallı o yüzden aşırıya kaçmamaya çalışıyorum Aytül Çorbacıoğlundan fiyat aldım 550₺ dedi araştır istersen 😊
semdem1 Nurgul_01 Bebeğin parmakları tam mı, damağı oluşmuş mu, organları ne durumda ona bakılıyor canım, baktırmak mecburi değil çok şükür içimde çok ferah bişey çıkacağı için değilde oğluşun yüzünü net görmek için gidiyorum aslında 🙈😂😂