Daddy Duphalac veya doğal yollar. Hiç bir çözümü yok 1 haftadır çıkamadım ıkınmaktan çatlayacağım. Geçen haftada 1 hafta sorun yaşadım çatlaya çatlaya halletmiştim ama çok yoruldum önerisi olan var mı?
rabnaz6822 Daddy günde 3 litre su iç ve lifli gıdalar (portakal,mandalina,badem) tüketmelisin . Hep katı yiyosun herhalde 2 güne bir çorba yada sulu yemek yemelisin ✌️hergün öğlen yada akşam yemeklerinde yarım porsiyon çorba iç ✌️
Nurhayatymnli Daddy annem bebekken bize yaparmış buyuklere iyi gelirmi bilmiyorum ama muşkat çiçeğinin sapını sokarmis oylelikle tuvaletimizi cok rahat cikartirmisiz kabiz olduğumuz da ama yinede denemekte fayda var belki işe yarar isterseniz oyle bi deneyin 😊
Sedalya Daddy benimde ayni derdim var dupalac kullandim bekunis hap kullandim son gittigimde drum magnesie calcinee saba yazdi onu kullaniyorum ayni zamanda cok gazim birikiyor karnim cok sert oluyo ultrosonda bakarken soledi
Milagros Boza içince biraz rahatlama oluyor.Ama taze olması gerekir. Birde yatmaya yakın içmeyin. Bunun dışında en az 3 litre su ve sıcak çorba
AhsenMila Ben aynı sorunu yaşadım o kadar sancılı ve zor ki anliyabiliyorum. En basiti su midem kabul etmez hale gelene kadar olabildiğince su tükettim gün içinde armut elma çok tükettim ve katı yemeyi bırakın çorba her öğünde olsun ben öyle atlattım çok zor bir süreç ama en guzeli su inanın çok faydası oluyor dediklerimi yaparsanız
BabyD Daddy Hemen kuru kayisi ve kuru erigin cayini yapip icin bende cok işe yaradi. İkisinden de 3 er tane falan koyuyorum kaynadiktan 5 dk sonra falan altini kapatiyorum. Tadi da kotu degil. Umarim ise yarar. Genelde gece yatarken iciyorum.