Esrayldz Fatoserin Bence normal olan sizinki dokoturm bana 2 hafta ilerde kilosu gibi bişey demişti☺️
Hasderluna Hanife_20 benim son adet tarihine göre doğum 4 mayıs ama nisanın ortasından itibaren bekliyorum 😊😊
Hasderluna Kilosu da 28+3te 1400dü iki hafta sonra kontrolüm çok merak ediyorum kaç olacak iri olmasından korkuyorum normal doğum istiyorum
Hanife_20 Hasderluna benimde 27 de gittim en son 1278 demiri haftaya cuma gidicem tam 30. Haftada oluyoruz o zaman artmıştır baya
Hanife_20 Selinglr öyle yaptım zaten de doğum korkusu sardı şimdiden tarih belirlemeye çalışıyorum kendi kafamda 😅
Hanife_20 Selinglr benimde oyle de kadın alıcam bide eve onun tarihini de ayarlayamadim evi temizletmek için kendim yapamıyorum artık çünkü
Eylul-Ada2020 28+6 yım doktor 39 hafalıkken alırız diyor erken bir durum olmaz ise 🤲🏻 Yani 30 Nisan bende 05.05.2020 diyeceğim bakalım ne olucak zaman gösterir tabii😊 31 haftalıkken kontrolüm var umarım her şey yolundadır 🙏🏻
Hanife_20 Esrayldz benimde oyle ya aldim bakalim eger yetmiycek olursa takrar alisveris yapilicak kimi cocukta devamli kustuğu icin kiyafet yetişmiyormus 🤷♀️
Esrayldz Hanife_20 Evet arkadaşımda öyle dedi çok kusuyorlar hemen yıka kurutda olmuyor yedek olması şart
Sibelcan34 Akberova__cs benim önden gidiyor bebek bide ikinci sezeryanim bebek tekmelediği zaman sezeryan yerim çok ağrı oluyor ondan 38 haftada alacam dedi doktor kısmet artık sağlıklı olsunda bebeklerimiz
Hanife_20 Selinglr aynen perdeler duvarlar heryerin elden geçmesi lazım nisanın 14 u 15 i gibi düşündüm ben almayı
Gmz34 Hanife_20 benimde plesanta aşagıda %50 normal doğum %50 sezaryen dedi kesin bişey söylemedi 30 haftalık olduk bugün
Hanife_20 Gmz34 b3nimde plesenta onde canim 29 a girdik bugun kan sulandirici kullaniyoeum birde kesin sezaryen
Gmz34 Hanife_20 bana kesin bişey söylemedi acaba yukarı cıkar diye mi bekliyor anlamadım. Ona göre bende kendimi hazırlardım
Hanife_20 Gmz34 pek degisiyo galiba canım ama dikkat et ebe bi komşumuz var son aylarda dikkat et kanama yapabilir demişti bana
Eylul-Ada2020 26+4 haftalık ilken bebeği 800 gr olupta normal değerlerine ulaşan var mı daha iki haftam var doktora çocuk gelişisin diye uğraşıyorum valla oğlum da 2hafta önde giderdi bu kızçem neden öyle oldu ki 🤷♀️
Gunay_18 Eylul-Ada2020 benimde öyle canım 26 haftalıkken 700 gramdi 3hafta geriden gidiyor dedi dr.insallah yakalarız haftamızi size geriden geliyor gibi bişey demedim i Dr.Diger iki oğlum 3.500 ve4.000kg doğdular kızlar biraz nazlı oluyor herhalde
Gmz34 Hanife_20 evet canım bana doktor söyledi kanama yapabilir dedi. Bide benim yaramaz oğlum plesantanın üstüne koymuş kafayı yatıyor nasıl dönecek bilmiyorum