Ozlm_k buraya yazayım değişik bi hikayem yok epilepsim oldugu için sezeryan olmam gerekti doktorumla gün ayarladık yatısım yapıldı başmargımın üst taraflarından damar yolu actılar o cok acıttı hemsireye koldan yapsanız olmaz mı dedim anestezi doktoru böyle istiyo dedi damar yolundan serum taktılar bitince 2 saat sonra beni hazırlayıp ameliyathaneye indirdiler sonda takıcaz dediler bende uyuyunca taksanız dedim doktorum olmaz dedi bebege narkoz gidermiş pnu taktılar pek acımadı doktorum karnıma boya gibi bişe sürdü sonra anestezici beni konustururken derin al nefeslerini dedi uyumusum öylece kendime geldiğimde gözlerimi acmadm hemşire aysenur hanım iyi misinz diyodu iyiyim demişim eşimin sesi geldi karnım öyle acıyodu ki anca karnım acıyo diyip durdum odada 15 dk felan acmadm gözümü agladm acıdan karnım acıyo diye sonra gözlerimi actıgımda tepemde 3 tane serum vardı agrı kesici mi dedim hemsireye cok agrım var dye oda hayır sabretmen gerek rahim toparlanması için bilmem ne maddesi var serumda biraz sancı yapar dedi 1.2 saate gecti şükür bolca yürüdüm toparladım sayılıtir ama sütüm az bebegin burnu sararmış mama takviyesi yap dedi doktor sütün gelene kadr öyle işte cnm