EbruIrmakAhmet Kızlar şampuan pişik kremi vs internetten sipariş vereyim diyorum bildiğiniz güvenilir kapıda ödemeli alışveriş yaptığınız bi yer var mı? Mustela almayı düşünüyorum ama başka fikirleride alırım 😘😘🥳
Deletedmom133 EbruIrmakAhmet gitti gidiyor güvenilir ben herşeyi ordan aldım halada almaya devam ediyorum
Minikkuzu EbruIrmakAhmet instagram da muhendisinoglu var sayfasına bir bak istersen sağlıklı güvenilir ürünleri araştırıp listeliyor 🤗
Cdmcvk EbruIrmakAhmet canım Trendyol hepsiburada n.11 gibi büyük sayfalar güvenilir ve hemen teslimat yapılıyor. Ordan alabilirsin
ozgeya EbruIrmakAhmet kırmızıbeyazz.com sayfası hem güvenilir hem de kapıda nakit ödeme seçeneği var.
Ffulyalkan Minikkuzu zaten bi e bebegin kendi pişik kremini önerdi bide mustelayi bende sıkı takip ediyorum o adamı 😊
Minikkuzu Ffulyalkan ben de takip ediyorum ama.bundan sonra daha sıkı takipçisi olacağım gibi gözüküyor 🤗🙈
Ffulyalkan Minikkuzu ben 7.5 aylık hamileyim yeni yeni alışverişi yapmaya başladım hep o adamın dediğine gore aldım. Çünkü diğerlerinin içinde bi madde var o bebeği çok rahatsız ediyormuş
Minikkuzu Ffulyalkan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah , içeriklerini çok güzel inceleyip açıklıyor faydalı gerçekten 😊
Ffulyalkan EbruIrmakAhmet aldım canım baby me marka aldım evet çocuğum önemli en pahalı markaları almak isterdim ama adamın önerdiği o
Senam19 Ffulyalkan en pahalı markaları almak istiyorsan en pahalı markalarında temiz içeriklileri var canım sadece baby me'yi önermiyor yani
Ffulyalkan EbruIrmakAhmet vala ilk çocuğum olduğu için herkez farklı öneriyor nerde araştırma yaptıysam o adama gore hareket ettim pek marka falanda bilmem. Adam boşuna mühendis olmamış araştırmış saolsun bizim için
EbruIrmakAhmet Ffulyalkan aynen öyle kendi çocuğu için araştırmaya başlamış bizde nasipleniyoruz işte 😂