Duyguderyaa Arkadaşlar merhabalar aranızda klomen ile ilk ayda hamile kalanlar varmı 😊 klomen sizde de akıntı fazlalığı yaptımı acaba 
CanselSener Duyguderyaa ben kullandım ilk ay tutmadi ikinci ay hamile kaldım suan 30 haftalık hamileyim
Duyguderyaa Anne18 hayırlısı olsun birdahaki sefere inşallah tutar 😊 benım hapım yeni bitti dün yarın kontrole gidicrm heyecanlıyım inşallah olumlu şeyler olur siz iğne vurulmusmuydunuz peki
Duyguderyaa Gizemmmmmmkync benım normal dd hiç bir problemim yok testlere göre bütün değerler nırmal doğurganlıkla ilgili bi skıntı yok demişti doktorum bende sadece su bi iki aydır adet gecikmesi olustu insulin direncinden kaynaklı oldugunu söylediler klomen verdiler bakalım bekliyorum inşallah herşey istediğim gibi olur 😔
__birafitap__ Duyguderyaa dün öğrendim kuzum tabi yumurtalarin çatlarsa olmaz ama catlamazsa olur benim kistim portakal kadarmış ilac verdi doktprum😓
CanselSener Duyguderyaa öneri olarak takma kafana fazla canım aynı saatlerde içmeye dikkat et yumurtlama günlerini kacırma☺️
Sukusum Bende polikistik over var 6 ay denedik bebişimiz olmadı sonra doktora gittim klomen verdi ilk kullandığım ay hamile kaldım 17 haftalık oldu şimdi kızımız olucak inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Gamzee00 Duyguderyaa iki kere kullandım bi aşılamada ama o tutmadı 5 ay sonra tekrar klomen ve başka bi ilaç kullandım o ay hamileydim
Duyguderyaa CanselSener yaron doktor randevum var klomen carsamba bitti kullanırken yumurtlamış olamam herhalde dimi😊 doktor bişey demedi diye birliktelikte olmadı birdahki aya kalmayayım sonra sans eseri😝