Mrve26 Nesliyilmazcelik eger uyanik kalmaktan korkuyorsan komplr bayilmani tawsiye ederim cunki bazi anneler korkmuyorum desene ameliyathanede panik atak vs gecirenler oluyo fakat korkmam bebegimi gormek istiyorum diyosan ebidural anejtezi tawsiye ederim kizimi oyle dunyaya getirmisti ve bu sekilde dogum yaptigima hic pisman degilim simdi sira oglumda 👼🙏
Esrahiramirac Nesliyilmazcelik ben yaptım canım ama iki çocuğumda genel yaptım öbürtürlüsü mümkün değil panik atağım var ama panik atak yoksa spinal olmalısınız genelde pek iyi değil yani
Nesliyilmazcelik Mrve26 aslında bende öyle düşünüyorum ama bizimkiler korkuyor ondan yanlış yere iğne yaparsa bse olursa diye
Mrve26 Nesliyilmazcelik bunu ne sen ne ben nede bi baskasi bilebilir biz yanlizca Rabbime siginicaz bide hastaneye ve doktorlara guvenicez 🙏
rmysaa06 Mrve26 yok canım aynı değil , epiduralde katater takıyolar omzuna ağrın oldukça ordan doz veriyolar spinalde doğum sonrası ağrın oldukça iğne yapıyolar . Ama işte spinalle epidural olan birilerini karşılaştırmak gerek 🤔
Mrve26 rmysaa06 spinal dedigin koltan verilen sanci sivisimi ? eger oyleyse ben ilk oyle denendi acilmam olsun diye sonra ebidurala karar verildi bi takim problemler yuzunden