SedaTanerBayram Merhaba kızlar folik asit kullanmam gerekiyormuş bir doktor bulupta yazdırttamadım bana tavsiye edebilceni ilaç varmı yada doktora mı danışmam gerekiyormuş
Dilaam SedaTanerBayram Ben hamileyim doktorumla konusur konusmaz folidoce baslamamı söyledi daha ilk kez yarın randevum var ama 10 gündür kullanıyorum
Gulsenkrc Gebelik öncesi folik asit kullanımı önemli ilk hamileliğiniz ise eczaneden folidoce alıp kullanmaya başlayanilirsiniz fakat çoklu gebelik kaybınız olmuş ise doktorunuzun istediği folik asiti kullanmanızda fayda var 😘
Canoglum SedaTanerBayram o zaman folidoce öneririm bende bulantı yapmadığı için onu kullandim. Eczaneden direk alabilirsin eczacilar da bilgi verir fikir verir zaten.
Esa Ben folidaysiod kullandım günde bi tane aç tok farketmez içiyorsun bildiğim kadarıyla hepsi aynı ama yinede doktorun söylediğini içmen en iyisi
Burcu16 SedaTanerBayram canım hepsinin mg farklı ben b12 vitamini d3 vitamini içinde var 5 mg lıkta var 500 mglıkta bence doktoruna danış ben evde olan hamile kalmadan önce folbiol içiyordm doktor yetersiz o dedi suan new folid içiyorum doktora danısırsan en azından sağlık ocağına bile gitsen gerekli şekilde bilgilendirirler kan tahlinindeki eksiklerine göre
Tahinpekmezim SedaTanerBayram Bende solgarin folik asidini kullanmaya basladim gebelikten 1 ay once ve hala devam ediyorum. 5 haftalik hamileyim henuz yeni oldugun icinde doktora gitmedim. Saglik ocagindakiler seni solgara devam etmemi soylediler sorun olmaz dediler . En iyisi doktora sorman canim. Benim hemen olmaz diye kendim eczaneye sorup aldim ama bilemiyorum yinede 👍🏼
Ozlemr SedaTanerBayram bana solgar markasının folik asitini vermişti doktor. Yazdırmanıza gerek yok diye biliyorum