Esrelf Yeliz123 canım ne öncesinde ne de yükleme sırasındaki o saatlerde içilmiyor. Saat gece12 den sonra aç kalman lazım
cimennbayann Yeliz123 ben içtim canım kan vermeden öncede aç gelin diyorlar mesela ama ben su her seferinde içtim hiçbir sorun teşkil etmedi suyun bi etkisi olmaz ki Ama sonradan içme sakın şekerli sıvıyı içtikten sonra
MeryemIkZenginbozkurt 12 den sonra hiç birşey yiyip içmiyorsun sadece su içmeye devam edebilirsin dedi doktorum bana susuz kalma dedi.dün yaptırdım şeker yüklemesini kan alan hemşirelerde aç kalmaya devam su içebilirsin dediler. Ama yinede doktorunu ara sor
MeryemIkZenginbozkurt Sabah Sltnbl sabah aç karna gittim doktorum su içebilirsin dediği için su içiyordum. Doktorum kan almaya git orda önce açlık kanı alcaklar sonra o glikozu 10 dakka içinde içiceksin 1 saat sonra bidaha kan verceksin 1 saat sonra son kanı verceksin dedi 75mgr dı bana verilen şeker yüklemesi bir kere açlık kanı iki kerede yüklemeden sora kan alındı birer saat arayla toplam 3 kere. Bende kusma bayılma olmadı ama yanınızda mutlaka biri gelsin tek gitmeyin derim çünkü dün iki hamiş şeker yüklemesinden sonra fenalaştılar bayııldılar gözümün önünde yanınızda biri olsun derim ben. Ha bide son kanı verene kadar aç kalmaya devam ediyosun hiç bişey yemiyosun. Uzun oldu ama. Umarım açıklayabilmişimdir ☺
MeryemIkZenginbozkurt Sltnbl ha bu arada ben özel hastaneye gidiyorum doktoro oyüzden herşeyi onlar veriyorlar. Sağlık ocagında falan yaptırcaksan onların nasıl yaptığını bilmiyorum
Sltnbl MeryemIkZenginbozkurt çok teşekkkür ederim açıklayıcı oldum umarım ters bişey olmaz bakalımm 🙏🙏😊
sedaskan Kizlar yuklemeyi tam 24. Haftama girdigimde yaptirsam erken olur mu? 28. Haftaya kadar yapiliyor ya hangi zamanda yaptirmak tam dogru olur, doktorunuz bu konuda birsey onerdi mi?