yumukeller Merhaba 2 gün damla seklinde kahverengi akıntım olmuştu ama çok azdi. onun uzerine doktora gittim.Doktor progestan basltti bugün ve fitil olarak kullanmamı soyledi. Ama daha çok akintim oldu. Rengi kahverengi gene. Sizdede öyle bişey olmusmuydu.
Busratm yumukeller Progestane fitil olarak kullanıldığında akıntıyı arttırıyor normal. Ben de kullanıyorum aynı şekilde oluyor bende de.
Kaplanebru yumukeller ben 3 hafta kullandım progestan kanama yada düşük riskinde erken doğum riskinde veriyorlar. Benım 5. Haftamda kesenin etrafında vardı içten kanamam onda kullandım sadece dinlenmen gerek iş yapma kendini yorma düzeliyor sonra
Salcali yumukeller protestonu alttan kullandığında çok akıntı yapar ilacın yarışı da dışarı çıkar endişe etme
Sahil yumukeller ayyy bende de oyle oldu. Acik kahverengi akintim oldu doktorum progestan verdi gunduzleri isyerinde oldugum icin yutuyordum aksamlari alttan hazneye atiyordum. Kullanmaya basladiktan sonra akintim daha da artti. Ve rengi daha da koyulasti siyahlasti hatta diyebilirim. Doktorum korkma kahverengi akintidan birsey olmaz kirmizi renkte adet kanamasi gibi kanaman olursa hemen beni ara dedi.
Karacasu Sahil Benim de bu akşam öyle kırmızı adet kanaması gibi kanamam oldu doktora gittim kendisi bakmadı bile hemşire geldi 1kere baktı aktif bir kanama yok eve gidip dinlensin demiş doktor fitil olarak kullandığı için kılcal damara denk geldiyse o yapmıştır kanamayı demiş.