M1044 Maviapril ben regl günümde idrar testi ile öğrendim hamile oldumu e tabi bu geç döllenmeyle de alakalı geç döllenme olduysa bi hafta kadar daha beklemen gerek canım benim
Ask_H Maviapril ben 3 haftalıkken öğrenmiştim idrar testinde çıkmıştı sizin adetinizde geçmiş olsa çıkardı sanki silik bir çizgi falan da mı çıkmadı en iyisi kan verin
UraSsmom Maviapril Ben 5 gün geçince 5+5ti o zaman yapmıştım ama çizgi çok silik değil baya netti. Daha erken de çıkabilir
Zehra_12 Maviapril canım adet gecikmesinden genelde yedi gün içerisinde çıkması gerekiyo belki geç döllenme olmuştur ondan gözükmüyordur bekle iki gün sonra bi daha yap o zaman silikte olsa çıkması gerek
Maviapril Sabah yapmistim gebelik testini sonra cizgi cikmayinca bir kenara birakmistim daha sonra bakinca silik bir cizgi gordum. Heyecan yaptim hamile olabilirim.
Blossom Maviapril 10 dakikadan sonraki çizgiler geçerli kabul edilmez. Buharlaşma çizgisi olabilir çünkü. Tekrar test yapmanız daha mantıklı.
Maviapril Blossom evet tekrar yaptim negatif di. Adet de olmadim. Iki gundur karnimda agri gibi bir his var. ne oluyor anlamiyorum.
Caglass Maviapril Adetime 6 gün kala çok da silik olmayan bi çizgiyle öğrenmiştim ben. 3 haftalıktı o zaman. Kan testi için de bi hafta beklemiştim 😄
Angello Maviapril ilk once test yaptim tabi bnde pozitifti zateb benim 4 bucuk haftalikken gormustu keseyi doktorum gttigimizde 4 bucuk haftalikti