Kubra2503 Hamile olmadan önce de akıntım olurdu ama artık 34.haftadan beri gına geldi bu akıntıdan , sürekli çamaşır değiştirmekten bıktım sizde de oluyor mu aynı haftadaki arkadaşlar?
Cz34 Kubra2503 günlğk orkid kullanıyorum benimde fazlalaştı zaten hamileliğin başından beri oluyodu şimdi daha fazla oluyor
Nevinnn Kubra2503 günlük ped tak dicem oda enfeksiyon riskini arttırır sürekli değiştirmem gerekir 1 saatte yada 2 saatte bir falan🤷♀️
Arzu27 Kubra2503 bendede çok oluyo ve kaşıntıya sebep ölüyo bi çok sancılarım var bian korkuyom acaba erken dogum olurmu diye
Usluglhn Kubra2503 bende 36 dayim baya yogunlasti. Gunluk ped yerine iki yaprak havlu kagidi katlayip koyuyorum hem kuru kaliyor hem de camasirim kirlenmiyor. Sizde yapin cok rahatlicaksiniz 😀
Nurak Bizde 35. Haftaya girdik bizde aynıyız malesef günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum en az günlük ped peçete falan da kullanma dedi doktorum enfeksiyonum da biraz var onu artırıyor malesef 🤷
Selma_kaleli123 Kubra2503 35 haftalığım sinirden ağlayasım geliyor 😩 günde 10 kere değiştiriyorum enfeksiyon da yok. Peki neden oluyor 🤷♀️