Nuriiiiii Çok rahatsız olduğum bir konu :( sürekli kabız oluyorum büyük tuvaletimi sabah yapsam bile Aksama kadar tuvalet hissim varmış gibi rahatsız oluyorum normal mi gebelikte acaba: (
Niddy Nuriiiiii benimde öyle oldu bir süre ya çok sinir oluyodum sonra diyetisyene basladim gecti çok şükür şimdi harika🙈
Esila4549 Nuriiiiii 6 aya kadar cektım o sıkıntıyı Allahım düşman basına vermesin tek kurtarıcım sabah ac karnına bir yemek kasıgı zeytın yagı
Songsong Gebelıkte herkesın en sıkayetcı oldugu konu malesef.benim de aynınproblemım var ama kıvı felan yediğimde sankı daha ıyı gelıyor bagırsaklarıma su ıcmek meywe yemek iyi gelır
Nuriiiiii Songsong canım sabah tuvalete zar zor cıksam devamı gelmiyor içimde kalmış gibi oluyor. Aksama kadar tuvalette hissi oluyor ama yok şendere mi böyle oluyor pskolıjimi alt üst ediyor
Casolina Akşamdan bi bardak suyun içine 3,4 tane kuru kayısı at üstünü kapat sabah aç karnına kayısıları ye suyunuda iç birde bol su tüket birde makatınızı bastırın çok sert değil yukarı aşağı o zaman rahatlarsınız ben böyle yapıyorum
Niddy Nuriiiiii yani cok kilon yoksa ve gebelik sekerin yoksa gitmene gerek yok bence. Hergün sebze et corba salata sağlıklı seyler yersen bide en az iki litre su icersen bagirsaklar kendiliğinden düzene giriyor zaten. Bide artısı var cildin bebek gibi pürüzsüz oluyor sağlıklı beslenince bir haftada farkediliyor. Ama abur cubur paketli ürün aslaa yok🤗
Casolina Nuriiiiii makat arka kısmı sağdan soldan annem demişti banada aşağı ya doğru itele yukarı aşağı yapıyorum parmağımla bilirmisin hiç duydunmu bilmiyorum ama bebegini bir akraba kabız oluyor diye kulak karıştırma cubuguyla hafif uyarıyormuş nasil anlatayim bilemedim buyuk abdestini yapsin diye kaynanam demisti kızdim yapma dedim diye demisti bende cok zorlandigım zaman uyariyorum parmağımla üstünden ama bekliyorum geliyor sonra napayim ben böyle buldum yöntemini ıkınma dedi bana doktor ben tüp bebekle hamile yim kabız olmamam gerekiyor tedaviye başladığımda hemşire demişti kullanılan ilaçlar kabız yapıyor benide sen ac karnına kayısıda yap bol su tüket
brcaky Kan ilacı kullandığım için bende de kabızlık durumu söz konusu diyetisyenim enterogermina marka probiyotik verdi hamilelikte sorun olmaz ama doktoruna danış dedi siz de isterseniz doktorunuzdan bilgi alın belki işe yarar