Rukiye1006 Kızlar merhabalar 20+2 haftalıgız . Yaklaşık 2 haftadır sanki vajinamda tekme hissediyorum gibi geliyor kasığımda oynuyor ve orama vuruyor sanki . 18 haftalıkken kontrole gittiğimde herşey yolundaydı bir sorun yoktu ama endişe etmeye başladım o şekilde hissedince herhangi bir kanama sancı ağrı vs birşeyim yok çok şükür . Haftaya salı kontrolüm var beklemelimiyim yoksa acile gideyim mi böyle olan var mı aranızda. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
damlam_yagmurum Canım bende aynı durumdayım 22 +2 haftalığım benimde kasığıma baskı yapıyo benimde kontrolüm haftaya o zaman sorucam artık neden olduğunu sürekli kasığımda geziniyo bebeğim.
Isgnzhr Benimde oluyor kasiklarimda 26. Haftadayim bende sanirim bebek hareketi degil onlar yalanci dogum sancilarinolabilir ilk gebeligim oldugu icin tam emin olamiyorum bende sanci mi bebek mi 🤔bugun cok ayaktaydim mesela yorulunca cok fazla sancim oldu 🤦🏻♀️
Zeyk Isgnzhr canım yalancı sancılar için senin haftan çok erken doğuma yakın yalancı sancılar yaşanır. Ama sancı varsa şüphen mutlaka acile git o sıkıntı. Onun dışında bebek hareketleri vajinada hissetmeniz normal daha yeni ywni göbek hizaniza çıkacak bebeğiniz. Hatta baş geliş dönerse de hıçkırıklara hep kasıklarda olacak.
Isgnzhr Zeyk internette 19. Haftadan itibaren gorulebildigi yaziyor yalanci dogum sancilarinin bu rahmi doguma hazirliyormus bebegimin hareketleri farkli sancilar biraz adet sancisini andiriyor kramp tarzinda oluyor iyi mi kotu mu bilmiyorum doktorum normal dedi sancilar icin
Hilalcgl Hiç korkmayın bebek tekmeliyordur 19 haftalık hamileyim bende de oluyo doktorum sakın korkma ileri aylarda daha çok olucak gebeler genelde korkar ama açılman olmadıktan sonra hiç sıkıntı yok dedi
Zeyk Isgnzhr yok canım o haftalarda yalancı sancın olursa şayet bunu hafife alma erken doğum riski olur. Ama kasiklarinda yaşadığın hafif kısa süreli ve çabuk geçen sancillar normal çünkü rahim ve bebek büyüyor. Birde her ay regl döngüsü tarihlerinde regl olacakmış gibi kasık şikayetlerinde olabilir bunlar da normal.
Kubra2503 Aynı haftalarda benim de olmuştu korkup gitmiştim doktora bebeğim makat duruşta olduğu için kasıklarımda, vajinamda hissediyormuşum tekmeleri ve yürürken falan acıyordu , muhtemelen sizin de bebeğin pozisyonundandır:)