Halidemat Merhaba c life bitkisel macun hem adet düzeni hem kist hem de gebelik için çok iyi geliyormuş çok kişi hamile kalmış .Burada kullanıp memnun kalan hamilr kalan var mı. Bende denemek istiyorum
Bsra1998_ Halidemat @Mrvaklynr ben gecen ay ve bu ay kullandm canm polikistik overim adetlerim cok duzensizdi adet söktürücü kullanmadan adet olamıyordum ama iki aydir gunu gunune adet oluyorum şifa olduguna inaniyorum dilerim buraya gebelik haberleriylede gelirim
Sevgigursoy Halidemat benim arkadaşım kullandı tüp bebeğe başlicaklardı doktorlar tüp bebek bile olumsuz görüyordu ama şimdi ikizlere gebe bu macun sayesinde
sryvzozgn Bende bu macunu kullandım 3 ay sonra kimyasal gebelik oldu onu atlattıktan sonra tekrar hamile kaldım ve şuan 25+1 günlük hamileyim benimde adetlerini düzenlemişti günü gününe adet oluyordum hep ve yumurtlamamı takip ediyordum ☺️
sryvzozgn Mrvaklynr evet 3 ay düzenli kullandım ve düzenli adet oldum yumurtlamamı yakaladım zaten gebelik olmasaydi 1 ay ara verecektim çok şükür bebek nasip oldu
avarebirseyyah Halidemat bende kullandığım ay hamile kaldım canım Rabbim nasip etti 😊 1 buçuk yıl olmamıştı bir sorunumuz yoktu
Gizemnaz_ Yesim cnm nasil kullandin banami fayda etmedi anlamiyorum gecen ay adetle kullandim ama bugun adet gunum adette olmadim testlerde negatif🙃
arzson Halidemat adetin ilk günü başlanıyor yumurtlama akıntısı gelene kadar devam edilip bırakılıyor