Kubraahlas Kizlar benim penguen legen kemigime tekme atiyor surekli yasiyaniniz var mi ? Birde arka bolgeye dogru baski hisediyorum ayaga kalkarken yururken canim yaniyo 35+5im bu arada...
zynpgk Kubraahlas bende bu gece 36+4 oldum. Daha da artacak o durumlar karnımın içini acıtıyor oğlum hareket ederek 🤗 sağlıkları iyi olsunda çok şükür her halimize 🙏
Zera_ER Kubraahlas ben daha 29 um ama ana -oğul ilişkimizde ben penguenim 🐧 Şimdiden paytaklaştımm 🤦🏻♀️ 34. Haftaları 35-36 ları falan okudukça soruyorum kendime gelecek heyecan verici hazırmısın 🤦🏻♀️
Kubraahlas zynpgk kesinlikle saglikli olsunlar bukadar gelmisiz bundan sonrasi bebek işi 🤣😂 erken dogum riski olunca hafif tirsiyor insan
Kubraahlas Zera_ER aaa analarin penguenlesmesi bu isin şanindan ama benim oglusum ayri penguen ilk ultrosonda gorur gormez aa penguen gibi hareket ediyo dedik esimle... 🐧🐧🐧
nizamdereilknur Kaburga bırakmıyorlar bebişler sığamıyorlar kesin sonlara doğru daha da zor olucak allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende bazen yavrum yeter diyorum ama bi hareket etmese bazen aglıcak gibi oluyorum anne olmak zor zanaaat vallahıi 😌
Kubraahlas nizamdereilknur bende aahh oglum ya azicik dur diyorum hareket etmeyince hayatim neden hareket etmiyoki acaba diyorum adamcagizda cocugu sersem ettin ne istedigini bilmiyosun ki soz dinliyo iste diyo 😂😂