Seymaaam Kızlar bu ilaç hakkında içinde paraben varmış diye okudum burada.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Canan_olg Seymaaam Kan ilacı değil mi bu demir eksikliği için aklınızda soru işareri varsa doktorunuzdan değiştirmesini isteyin en yaygın kullanılan ferrum mesela ondan yazsın ben onu kullanıyorum şuan
Elifeminask Seymaaam canm bende kullanyrm Saglk ocagndaki ebe vardi. Ve gebelere ozel ilac zrari oldgnu dsunmuyrm
Seymaaam Canan_olg doktorum bana maltofer diye sıvı bişey vermişti ben onu içemem deyince sağlık ocağında ebe bu ilacı verdi.
Hayrismte Saglık ocagındaki ebe verdi bana bu kontrolde, saglık bakanlıgının gönderdigi ücretsiz ilaçlarmış bi digeride devitti. Dünde kendi doktorumda kontrolum vardı özellikle sordum kullanayımmı diye, kullan dedi kendi doktorum. Sakıncası olsa söylerdi
Seymaaam Hayrismte aynen canım banada ebe verdi.Doktoruma msj attım içeyim mi diye iç dedi ama ne bileyim burda okuyunca korktum açıkçası
Hayrismte Seymaaam sakıncası olsa söylerdi doktorlar yada onu degilde bunu kullan derlerdi bence canım