selen8sefam Eylül ayında doğum yapacak anneler kıyafetleri uzun kollu kışlık mı almak gerekir havalar nasıl olur ne giydirilir acaba ilk bebek olduğu için hiç bi konuda fikrim yok 😔
Perimm selen8sefam canım uzun kollu alınmalı ilk etapta daha mevsimlik şeyler yani..önümüz kış olacağı için aslında kışlık alışveriş yapmak daha mantıklı geliyor banada
aesma selen8sefam hem uzun hem kısa kollu aldım ne olur ne olmaz 40 derece sıcaklık olursa nasıl olacak hiç bilmiyorum 😃 eylül başı gözüküyor doğumum 🙂
Sssscicek Bebek yeni dogdugu icin uzun giydirilir cnm kendini toplayana kadar ince bi battaniyeylede sarilir yani benm 2 kizimdada biri hazirandi biri martti oyle oldu yani smdikide eylul sonj ekim başi olacak gene uzun alcm mecbr onumz kış olcak 😍😁
selen8sefam Sssscicek anladım canım bilmiyodum uzun giydiklerini o zaman uzun kollu olacak herşeyi sağlıkla gelsinler inşallah 😊
selen8sefam aesma benim Eylül sonu ama tabi tahmini doğum tarihi daha erken olabilir diye de hesaplamak lazım 😄
FatoAYKurt Daha çok erken şimdiden almak mantıksız glyr bana ama alınca uzun kol alcm yenidogana kisa asla giydirmem henuz cinsiyetini bile blmyrm
selen8sefam FatoAYKurt biz cinsiyetini öğrendik 2 hafta sonra kesinleşecek alışverişe başlicaz size niye mantıksız geldi?
BraTurgut Ben şimdiden aldım bir çok şeyini kızım olacak rabbimin izniyle ince kalın battaniye yedidoğan çıkış seti aldım iki tane çıtlı uzun kollu badi aldım daha alacaklarımı uzun alıcam
Perimm selen8sefam canım zaten yenidoğan bebekler için çok fazla kısa kollu ürün bulunmaz yada ben öyle düşünüyorum seni yanıltmak istemem yinede..Eylül'de Doğum yapacağımız için inşallah temmuz sonu gibi yazlık sezon kapanır kışlık sezon açılır diye tahmin ediyorum
Perimm selen8sefam yada şimdiden alıcaksın zaten şuan kışlık sezon devam ediyordur hatta daha ucuz ve ekonomik olur sezon kapanacağı için..bende cinsiyeti net öğrenebilseydim yavaş yavaş başlardım doğrusu
selen8sefam Perimm 2 hafta sonra kesinleşecek inşallah o zaman gider bakarız alırız bişeyler eşim çok sabırsız zaten bebek arabasını falan alacak hemen 😊