Sonunda ben de doğuran anneler grubuna geçebildim.Pazartesi günü sabah 10 da doğuma alınacaktım 9 gibi hastaneye gittim sonta takıldı gerçekten korktuğum kadar acı verici birşey değilmiş.sonra ameliyathaneye çıkardılar anestezi uzmanı benimle konuştu sırtımdan iğneyi vurdu inanın kan aldırırken kolunuz daha çok acıyor.Sonra yatırdılar ayağımda karıncalanma başladı sonrasında hiçbişey hissetmedim zaten.Yalnız heycandan biraz tansiyonum düştü midem bulandı söyledim hemen ilaç verdiler geçti. Daha sonra bir ağlama sesi duydum minik kuzum dünyaya gelmişti sonra dakikalar geçmek bilmedi.Odaya indipimde oğlumda ordaydı yalnız son 1 aydır amniyon sıvı fazlalığım vardı bebeğimde anne karnında fazla su yuttuğu için küveze aldılar malesef. Bi kere kucağıma alabildim sonra götürdüler hemen 😞 şimdi de midesine kadar boru gidiyo öyle besliyolar antibiyotik tedavisi de yapıyolarmış hızlı soluk alıp vermesi devam ediyormuş ben de sütümü sağıp veriyorum dün taburcu oldum oğlumu orda bıraktım geldim.Moralim hiç iyi değil ama kendimi teselli etmeye çalışıyorum sütüm için onun için ayakta durmam lazım yeterki iyi olsun kuzucum. Yarın 72 saat dolacak doktor daha net bişey söyleyebilirm ama durumu kötü değil dedi.Lütfen dualarınıza ihtiyacım var bir an önce iyi olsun çıksın bebeğim kokusunu bile duyamadım daha😞 Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın herkesin evladına sağlık sıhhat versin inşallah🙏