Babyyinlovee 26 haftalık olduk bu zamana kadar kansızlık problemim yoktu fakat şuan değerlerim sınırın biraz altında çıktı kullandığım ilaç yetmiyor galiba önereceğiniz doğal yöntemler var mı ?
Sevgigursoy Babyyinlovee siyah çekirdekli kuru üzüm benimde var geçen hafta kan serumu takıldı ilaç kullandığım halde düşüyor maalesef
Elifeminask Babyyinlovee caanm kac ckti degerin benm suan 9.9 benmde dusuk crkrdekli kuru uzum yiyrm pek ise yaramiyr malsf
Babyyinlovee Sinemneset sabah akşam tahin pekmez üzüm yiyorum yinede bu şekilde kansızlık yaşıyorum 🥴
Buse3434 Benimde aynı şekilde ilac kullanmama rağmen değerlerim düşüyo herhafta kan serumu takılıyo 😥😥
Tucengiz4480 Benim de sınırın altında çıktı.. moralim bozuldu pekmez falan içeceğim artık kuru üzüm yerim.. bir şekilde telafi edeceğiz.. ki ben bu zamana kadar hiç kansızlık problemi yaşamadım
Babyyinlovee RecepAliMom umarım kansızlığa iyi gelen bir yiyecek va vardır sakatat hamilelikte önerilmiyor ama aklıma ilk gelen şey çiğer ve dalak oldu korkuyorum yemeye hiç yemedim 🥴
Babyyinlovee Elifeminask valla rakam olarak kaç bilmiyorum doktorun dediğine göre sınırın biraz altı 🥴
ozlemkr RecepAliMom harman yeri keci boynuzu şurubu tavsiye ediyorum eşim aktar bir de alizade andız pekmezini kullanmalısın kalıteli pekmezler biraz pahalı sadece diğerlerine göre. Bunlar kan ve demiri artırır
Senata Babyyinlovee doktorunuzdan oroferon yazmasını isteyin. Genelde türkiyede reçete edilen kan ilaçları pek bi işe yaramıyor. 10 yıldır kansızlıkla uğraştım, oroferonla 3 ayda normale döndü değerlerim. Pekmezle boştan yere şeker yüklemeyin kendinize