happwmn Arkadaşlar dün eşinden şiddet gören bir arkadaş vardı ne oldu acaba haberi olan var mı merak ediyorum?
MzyynSrctn happwmn ya bende çok merak ettim hatta arattım postu ama kaldırmış herhalde. İnşAllah bebrğide kendisi de iyidir🙏
1erkek1kiz Sevgigursoy dün o kıza postuna cvp yazdıysan kendı profılınw gir iletisinni bulabılıyorsun
happwmn Sanırım korktu bi arkadaş sizin durumunuzu polise bildirmek vatandaşlık görevimiz vb demişti ıp adresinden bulunur vb o nedenle kaldırmış olabilir post u ama belki buraya yazar da durumunu öğreniriz.
arslanmerve57 happwmn postu kendisi kaldıramaz moderatörler kaldırabilir ancak. Hesabı da silindi sanırım bir kaç konuşmamız olmuştu ondan önce onu da bulamadım.
happwmn arslanmerve57 yaaa bilmiyordum. Acaba hesabını kendisimi sildi ? Ya da yöneticiler aykırı bir şey mi gördü acaba ?
happwmn H1z2a3 dün bi arkadaşa eşi şiddet uygulamıştı hamileydi bebeğinden endişe ettik bir de şikayetçi olmak için ve hastaneye gitmek için sabahı bekliyordu merak ettik.
happwmn MzyynSrctn umarım iyidir bende merak ettim bulamayınca belki görür diye yazdım ama yok sanırım
arslanmerve57 happwmn hesabı kendisi de silemez ancak mail yoluyla adminlere ulaşıp o şekilde siliniyor ben anlam veremedim 🤷🏻♀️
happwmn arslanmerve57 o zaman adminlerde yanlış bir şeyden ötürü kaldırmış olabilir 🤔ay biri bizi aydınlatsa ya
arslanmerve57 happwmn keşke... dün çok üzüldüm beni üzgün görünce eşim sordu anlattım o da çok sinirlendi nasıl ahlak vicdan yoksunu insan nasıl kıyar Allah’ın emaneti birde hamile ya yarın böyle bir adama o bebek baba diyecek falan dedi. 🙄
arslanmerve57 happwmn eş gerçekten çok önemli Rabbim her daim merhametli vicdanlı iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri de evlatlarımızı da 🙏
happwmn arslanmerve57 aminnn kesinlikle çok önemli. Hayatın kararabilir hayatın çok güzel de Olabilir. Allah hayırlı eş nasip etsin herkese 🙏