Selimem Ciğer yedim kimisi diyor ki ? Yedikten sonra ellerinle bir yerini kaşırsan iz kalır diyorlar ? Sizce
arslanmerve57 Selimem çevremde var ciğere dokunup bebeklerinde iz kalanlar ondan tek inandığım şey o dokunmuyorum onun haricinde diğer şeylere inanmıyorum 😂
Nrgl_cntrk Selimem evet görümcem domates elledikten sonra ellerini yıkamadan beline sürmüş ve parmak izleri çocuğun belinde leke şuan😀😀 bende çok şaşırdım ama😁
Mrvfndk Ben cok yedim ya ama illa dokunmusumdr bi yerime gercek mi acaba. Halam da hamileyken çilek yemis sonra olacakmi diye kulagnn arkasna dokunmus kuzenimn orasi kızarık duruyo hafiften. Bilmyrm tabi gercek mi tesadüf mü
Anne55 Selimem annemden ve kuzenimden aynı şekilde ciğer yiyip elini değdirmiş ve leke var şu an bnde
arslanmerve57 Selimem siz mi yaptınız ciğeri yani ben dışarda iki kere yedim çatalla. Kalbimizi bozmayalım yine Allah’ın izniyle bir şey olmaz ☺️
Selimee Ne ellerseniz elleyin muhakkak el yıkayıp dokunun bir yerinize ben kızımda fırında çalışıyordum sırtım çok kaşındı eledim ellim unluydu şuan 8 yaşında ve orası halaa daha beyaz
Aslannn Selimem valla arkadaşım hamileyken ciğer yerken elini burnunu üstüne degdirmis..oda leke olcagini okumuş bir forumda kadın doğum yapana kadar kendini yedi bitirdi..bebbek doğduğunda burnunun üstünde kırmızı lekeyle doğmuştu..aslında insan inanmak istemio..ama böyle durumları gördükçe acaba dio
d190516 Selimem valla oğlumda o kadar ciğer yaptım yedim hiç bişey Yok şükür tabi ellerimi yıkıyodum hemen 😄