Yasmin07 Kızlar merhaba şimdi bunu anlattmaktan biraz utanıyorum ama bu durumu yaşıyorum. Şimdi olay şu karnımda gaz sesi oluyo. Gaz çıkarmıyorum ama içim de resmen gaz çıkarıyo gibi sesler çıkıyo bu beni ürkütüyo 27.haftalığım bu arada
Bus_ak18 Yasmin07 gece yatarken ayağına sıcak su torbası koymanı öneririm. Gaz maz kalmıyo sabaha🤣 bende yeni hamileyim karnım 4 5 aylık gibi hele yatarken taş gibi oluyo. Sabaha iniyo akşama tekrar taş gibi oluyu🙊
AATozarr Yasmin07 Normal normal korkmam ayaklarını üşütmemeye çalış gelince de tutma bebeği de gazla boğma anam salın kurtulun 🤣🙈
Bus_ak18 Yasmin07 bence öyle 🤣 çünkü benim şuan bile sanki bebek kayması gibi karnımda hava baloncukları oluyo fırt die. Ayağını üşütüyo olablrsin. Ben pijamayı çorabım içine sokup geziyom valla😂😂😂
Yasmin07 AATozarr başkalarının yanında tutuyom buna eşimde dahil ama yalnızken istesem de yapamıyom içimde oluyo ne oluyorsa 🙈
Yasmin07 Bus_ak18 🙈 kız ben de öyle dolaşıyom genelde ama ne biliyim karnımdan öyle bi ses çıkıyoki sanki biri elini masaya serçe vururda çok sert bi ses çıkar ya öyle gür ses çıkıyo karnımdan korkuyom plesenta fln patladı sanıyom 😱😂
AATozarr Bus_ak18 Eminim eşin hiç utanmıyordur 🤣 baktın geliyor hayatım karnıma bi ağrı girdi su getirirmisin de yolla ,sen gidene kadar gaz içine kaçar yoksa 🤣
Bus_ak18 AATozarr hahaha valla o salıyo🙊 sanki sen hamilesin kocam diom ama sende sal gitsin ne sıkıntı edion kendine diyo🤣🤣🤣
Bus_ak18 Yasmin07 hahahah senin gaz iyi sıkışmış köşeye garibim 🤣 benimkide arada öyle oluyo. Hatta şuan maden suyu içiyorum bi yerden çıkmsı lazım gazın🤣🤣🤣
Yasmin07 Lamia65 bana da komik geliyo ama bi o kdr da endişelendiriyorum doktoruma soralım diyo eşim o bile duyuyo ama ben bunu o adama nasıl anlatacağım 😂
Yasmin07 Bus_ak18 günde bir defa muhakkak içiyorum bacaklarım ağrım onun için içiyorum ama gaz faydası yok rezene içicem aetık