yaseminligunler 22+3 günlük hamileyim bugun ayrıntılı ultrasyon icin gittigimizde bebeğin eşi aşağıda dedi 36 haftaya kadar düzelmezse sezaryen olursun dedi başına gelipde düzelen bebeğin eşi normale olması gerekene dönen varmıdır acabaa lütfen yardımm
asimyagmur yaseminligunler Benim de bebeğimin eşi aşağıdaydı.Bana da aynı şeyleri söylemişti doktor ama düzeldi.Ayaklarının altına yastık koy veya herhangi birşey demişti ebe fazla iş yapma demişti.Bende yaptım ama hareketimi de eksik etmedim şu an 37 haftalığım ve bebeğimin eşi aşağıda değil.Ve Allah kısmet ederse normal doğum yapacam🙏Canını sıkma üzülme.Duzelebilir yani🙏
Merryy yaseminligunler benimde 13. Haftada detaylı ultrasonda ikili taramamda konuldu bu tanı gittiğim doktor zamanla yukarı çıkar haftan çok erken dedi önemsemedi bende 17. Haftada doktorumu değiştirdim ve doktor yerleşmiş kesinlikle yukarı çıkmaz dedi 24. Haftamdayım doktorumun dediği gibi yukarı çıkmadı herşey yasak ağır iş ilişki bişey kaldırma falan dedi doktorum kanama ve erken doğum riski var o yüzden sürekli takip altındayız inşallah kanama olmadan atlatırız rahim ağzını komple kapattığı içinde normal doğum imkansız sezeryan olucam
Merve-26 yaseminligunler 22.haftamda ayrintili usg de aynen banada böyle dendi 26.haftadayim yukari ciktigini söyledi doktorum çok kafaya takmıştim ama normal bi durum zaten zamanla yukari cikmaya basliyomuş genelde sizinde öyle olacaktir inşallah🌼
Sumeyye_g yaseminligunler benimde öyleydi ama yukarı çıktı şükür kendini yormayacaksın sürekli uzanıp dinleneceksin
yaseminligunler asimyagmur inşallah düzelirr sizin gibi bzimde durumumuz yaa korkmaya başladım kendimi bu psikolojiye alıstırmamıstım boşluga düştüm
yaseminligunler asimyagmur ne kadar rahat iş yapma diyorlar degilmi ev işlerini kim yapıcaksaa hiç onu dmeıyorlar :(
yaseminligunler Merryy ben korkuyorum siz nasıl alıştırdınız bu psiklojiye kendinizi korkmaua başladım
Merryy yaseminligunler bende ilk öğrendiğim zamanlar internetten baktım ölüm kanama durmama rahim alınması gibi şeyler yazıyordu ama doktoruma sordum kanama olmadıkça erken doğum riskin yok dedi ve doktoruma güveniyorum çok ilgili ve sıkı takip altındayım o yüzden biraz daha rahatlattı içimi birde bunun çeşitleri varmış kimisi rahme yapışmış oluyor arkadaşımın o şekilde kanaması var doktor rahmin alınabilir çocuğu alabiliriz falan demişti ama çok şükür şuanda bebeği falan sağlıklı yani o yüzden biraz daha rahatım ve doktorunun dediklerini dinle ağır iş yapma öyle çok yorma kendini ilişkiyi yasaklamıştır zaten bende günlük yemek ve bulaşık işimi yapıyorum evide öyle süpürmüyorum eşim sağolsun herşeyi yapıyor