Nurr Merhaba kızlar 34 haftaya girdik göbek deliği in 4 5 parmak yukarısı agrıyor içten aynı durumu yasayan varmı acaba
OlgaArslan Nurr ben 16 haftalık oldum bende orda değilde sezaryen kesisi olan yerin az aşağısında bi ağrı var bebek te tam orda ondan ağrı vardır dedi doktorum inşallah ileriki zamanlarda sorun olmaz
Minigim_ Nurr benimde ikincide zorlu geçiyor devamli ayalta durunca agri oluyor 3bucuk yıl olacak araları ama ilkinde bu kadar zorlanmamistim.
Pamuk123 Nurr merhaba doğumlarınız arası ne kadar var ben size Yardımcı olamaayacam fakat benimde 2.gebelik daha 16. Haftadayım oğlum 8 aylıkken gebe kaldım ilerleyen zamanlarda çok zorlanırmıyım acaba diye düşünüyorum 🤦♀️
MelekAnnesiii Pamuk123 ilk sezeryandan 5 ay sonra hamile kaldim ve 37. Haftamdayim daha yeni yeni sezeryan yerinde sizlama oluyor doktorum bebegin baskisindan dedi sorun yok dedi insallah sizinde sorunsuz gecer
Nurr Pamuk123 19 20 ay olacak canım iki dogum arası inşallah ben bu gebeliğimde cok zorlandım inşşallah siz zorlanmazsınız 🌸🙏
Nurr MelekAnnesiii ne güzel masallah 🌸benim cok zor geçiyor oglum cok hareketli ilk gebeliğimde hiç anlamamışım meger agrı sızı 🙈
Pamuk123 Nurr Benimde 18 ay olacak canım inşallah rabbim kolay geçirmeyi nasip etsin herkese benim şimdiden dikiş yerlerimde ağrı oluyor gibi sende oluyor muydu🤲🌸
Nurr Minigim_ gercekten cok zor annelerin hakkı ödenmez cümlesini bir kere daha anlıyorum Allahım yardımcımız olsun 🤲🌸
_zehra_ 9 yıl önce sezaryen oldum onunla ilgili bi sıkıntım yok. Ama geçen yıl apandisit oldum o çok sızlama yapıyor ☹ bazen iğne batiriliyo gibi oluyo hatta. 28 haftalığım insallah ileride daha da artmaz
Nurr _zehra_ inşallah bende doktoruma kontrole gideceğim ama merak ettimbenden. Baska olan varmı diye zor gercekten 🙈