Balgebe Selam kızlar, 26. Haftaya girdim zaman zaman bebeğimin hareketlerini az da olsa hissediyorum zaten geç hissetmeye başladım sürekli olarak kalp atışına baktırıyorum sanırım bebeğim çok haraketli değil ama dışarıdan ne zaman hissedilir acaba
Yagmuroyku Balgebe sürekli ayakta isen hissedememen normal canım soluna yat sadece bebeğine odaklan o zaman net hissedersin 🙏😌ben 16.haftada hissetmiştim
Derya6121 Balgebe ilk 17 de hıssettım ama cok hareketlı bebek degıl dıyordum ta ki 30. Haftaya kadar cosuyor
Mom46 Bn ilk 18.haftada kalp atışı gibi hissetmeye başlamıştım 24.haftamdan sonra artık dışardanda rahat görülüyordu şuan 26 haftam bitecek daha çok hareketlendi aktifleşti ama canım bazı bebekler tembel oluyor yani uslu her bebek çok hareket edecek diye bşy yok ama 30lu haftalardan sonra artık dışarı çıkacakmışcasına hareket ettiklerini duymuştum o yüzden birlikte 30lu haftalarımızı bekleyelim bebişlerimiz büyüdükçe zaten artık yeri çok daralacak sen yeri gelince artık bir yerinde dur yavrum be diyeceğimiz günler var bana hep böyle diyolar😅😅❤️🥰🥰
Esr36 Bende 17 de falan hissetmeye balasdim 30 dan sonra costu zaten 😂 doktorunuz sıkıntılı bi durum gormuyorsa pek stres yapmayin cok uslu bi cocugunuz olacaktir 😁