merve6106 4 aylık hamileyim doktorum vitamin magnezyum ve balık yagı verdi omega 3 balık yagı hamilelere veriyormu doktorlar kullanan varmı?
Nururuk merve6106 ben 33. Haftamda kullanmaya başladım canım, bir zararı yok, doktorum verdiyse değerlerinle alakalıdır.
1989-- merve6106 mide bulantisi yaptimi doktorum bana vermedi bosuna miden bulanmasin haftada bir balik tüket dedi
merve6106 Deletedmom137 Nururuk tamam kullanıyorum zaten tşk ederim hiç burda kullanana rastlamadımda merak edip sorayım dedim ☺️☺️☺️
Vesra merve6106 bende 19 haftadan beri kullanıyorum bebek için çok faydalı olacağını söylüyorlar bakalım
merve6106 sonsuzadek vitmix omega-3 balıkyagı kapsülü canım doktorum receteye omega 3 yazmış eczane bunu verdi
Ngngng Hamilelikten önce başladı doktorum. Hatta doğumdan sonrada bir süre kullandıracağım dedi. Imom kullanıyordum şuan onu bulamayınca regenesis aldım
damlafidan merve6106 bana hapını verdi OMEGA 3 Royal . Yağı mideni bulandırır icemezsin dedi . 22+2 yim doğuma kadar kullan dedi 🙄