Sdylk Hali aldim cok guzel ama fon perdeyi begenmedim yada benm hayal ettigim gibi cikmadi. Ama inanilmaz ilgililer gozunuz kapali alisveris yapabilirsiniz o konuda harikalar
fundaezgii Sdylk ohh sonunda gerçekten alan birini buldum🙏🏻 Şikayette var haklarında o yüzden emin olamadım bende aslanlı modeli beğendim ama her attığı resimde farklı renk arada kaldım 🤷🏼♀️
Sdylk fundaezgii aldiginda begenmezsen iadede hicbir problem yasamazsin ben fon perdeyi geri gonderdigimde sizin istedgnz gibi yapalim isterseniz diye aradilar bile
TansuDD SedaveSusam halıyı daha doğuma cok olduğu için kaldrdım poşetleyip tatlım indirebileceğim yerde değil ama şöyle söyleyim bu altı kaydırmaz ince kilim gbi halılar var ya onlar gbi değil biraz daha bi halı kadar kalın olmasa da Çokda ince değil yüzeyi cok yumuşak bnm beklediğimden daha kaliteli öyle söyleyim siz dilerseniz onlardan halı kalınlığını sorabilirsinz
Zeynepaygunn https://instagram.com/cicihalitasarim?igshid=1o2g5dfdwaw7d. BURASIMI BENDE HALI ALICAM DA GÜVENİLİR Bİ YER ARIYORUM ?