witharzu biliciii eğer Pendiğe yakınsanız özel Yüzyıl hastanesini araştırabilirsiniz. Ben Hale hanıma gidiyorum ve aynı zamanda doktorlardan Serap hanım ve Esra hanımda çok ilgililer 🌸
EbruCnr biliciii Çamlıca Medipol Elif Malçok iyi bi doktor. Kontrollerime başından beri gidiyorum memnunum
senathesena biliciii Ben Bahar Çağlar a gidiyorum Koşuyolu'nda çok memnunum. Çok iyi bir doktor ve çok tatlı bir insan.
Saglikanne Koşuyolu Medipol Perihan karaca özden kesinlikle arkadaş abla gibi olmak istiyorsanız doktorunuzla ve birde iyi bir hekim alaninda
Faray biliciii bende şurada durayım daha ticarete dökmeden bu işi yapan doktor görmedim, tavsiyeleriniz çok değerli.
1004nese Vnsgb sakin ve ilgili bir doktor dogumuma 30 gün kaldı uygulamaya göre bakalim pazartesi tekrar gidicem ne diyecek ☺️ doğum için
fatmablnakgn Ümraniye çakmak erdem hastanesi Fatoş Özal Yıldırım harika bi doktor son iki haftam kaldı orda doğum yapcam inşallah kesinlikle tavsiye ederim 😊
SeymaTaylan Çamlıca medipol hastanesi Elif MALÇOK çok iyi ve bilgili hastanenin muayene ücreti 100 lira doğum ocak zammı geldi tam fiyatları bilmiyorum enson 1750 normal doğumdu öğrenince yine yazarım