Blackmom umggzm53 Öncelik bol su ve uyku,dinlenme.. dereotu, bulgur, incir, boza, protein(et yumurta vs )
Begonia umggzm53 Benim Doğumuma 10 gün falan var her gün 5 tane kuru incir yiyorum. Hastane çantama da kekik çayı koyacağım.
mls23 umggzm53 kompostu kesinlikle guzel süt yapiyor ayrica kuru dut (kaynatip icilicek) yesil soğan helva ve tabiki bol su bide humana süt çayi
AysennHE umggzm53 bulgur tarhana çorbası taze soğan pırasa patlamış mısır bol ve özellikle ılık su kimyonlu rezene çayı bunlar bende bol şut yapmıştı tavsiye ederim ☺️ bol bol sütümuz olur inşallah yavrularımızın rızkı bol olsun inşallah🤲😍
Ftsctn_20 Bol bol su , emziren anne cayi var onun ise yaradığını okumuştum bir arkadaşımda önerdi birde erik hoşafı falanda arttiriyormus arkadaşlarım önerdi onu da.Umarim hepimizin bol bol sütü olur 🙏
Sudeeali Begonia benimde 9 gün var güya ama tık yok 🙂🙂🙂 bende açılmam olsun diye hurma falan yiyorum squat yapıyorum bolca su içiyorum inşallah faydasını görürüz bakalım 🥰
Sudeeali Begonia benim daha belli değil doktorum sezeryan için falan gün vermedi çatı muayenemi bile olmadım daha bakalım cuma nst giricem ozaman konuşur heralde benimle 🥰🥰