Selenngrr Yumurtlamadan 9 gün sonra betaHCG 0,100 çıkmış sizce yükselme ihtimali var mıdır yoksa gebelik yok mudur böyle birşey yaşayan var mı acaba 🙈
HilalG Selenngrr şu an yok kuzum benim de öyle çıkmıştı. Ama erken 14 15 inde baktır olmadı benim çatlama iğnesinin 16 ncı günü çıktı
Ozlm1240 Selenngrr canım bende yumurtlamadan 3 gün sonra verdim 1.20 çıktı inşallah artar Allah’ımın izniyle isteyen herkesin 🤲🏻
150_gelartik Selenngrr benimde 1.3 çıktı canım beklemedeyim 22 23 şubat gibi adet olacağım sen ne zaman olacaksin
Selenngrr İnşallah yükselir ya adetim düzensiz ama geçen aya göre 3 gün geçti gibi yumurtlamam da geç oldu 26. Gün falandı 2 gündür adet olcak gibi karnımda ağrı oluyor ara ara adet olsa hemen gelirdi diye düşündüm normalde ağrı olur başlardı farklı şeyler yaşıyorum tiroidim de 3tü 9 a Yükselmiş varsa birşey olur diye korktum Ezgiakisik
Selenngrr Tiroit genel kontrol için verdim sağlık ocağında doktor evli misin deyince ona da bakalım dedi o yüzden vermiş oldum Sedatadik
Selenngrr Beklicem bakalım artık bunu öyle kan veriyorum doktor bakalım dedi diye baktırmıştım böyle bir sonuç beklemiyordum tabi kafa karıştırdı normalde daha düşük sonuçlar görmüştüm 🙈HilalG
Ebaki HilalG cnm bnm de yumurtlamamın 11.günü ve iki gün yumurtlamam oldu adete kaldı üc gün ovulasyon testi yaptım negatif güven olur mu bu teste
150_gelartik Ozlm1240 ben yumurtlama takibi yapmadım ama sanırım 8. 9. Günü gibiydi kan verdiğimde 1.3 çıktı bekliyorum adete 3 4 gün var canim
Selenngrr 16 Ocak son adetim 26. Günü yani 10 Şubat yumurtlamam oldu adetim düzensiz ya bir hafta oynuyor bazen ama adet olcak gibi ağrı var 2 gündür Karnım ağrıyor arada geçiyor sonra Ozlm1240
Selenngrr Adetim düzensiz olduğu gibi kesin bir tarihim yok maalesef ki o yüzden böyle karışıyor benim durumlar 🙈 geçen gün göğüslerim çok acıyordu adet olacağım zaman öyle oluyordu hep ama düzeldi sadece arada ağrı oluyor adet ağrısı gibi onun harici kesin bi tarih olmayınca böyle belirtileri takip etmeye çalışıyorum 150_gelartik
150_gelartik Selenngrr anladım canım son adetinden de 33 gün geçmiş daha adet olmamissin şansın var bence
Selenngrr İnşallah yükselir değerimiz tsh’ım 9 a yükselmiş eğer hamile değilsem bundan sonra biraz zor olabilir hamile kalmak 🤦🏼♀️🙈 150_gelartik
Selenngrr 6ydı sonra 3 e düştü 3 olunca ilacı bırakabilirsin kronik değil büyük ihtimalle dönemsel dedi doktor ama 1 ay da 9 olmuş farklı bi doktora gidicem artık böyle olmıcak bırak başla düşsün yükselsin çok karıştı 🤦🏼♀️ 150_gelartik