Nevinnn Alimsme ben hamile olmadan öncede rahatsız ediyodu midemi yakıyodu ama çok seviyorum mercimek çorbasını sodayla idare ediyorum yani
Duygukc Alimsme kırmızı mercimeğe bayılıyorum hamile kalmadan öncede çok içerdim şimdide bol limonlu kırmızı mercimek içmeye bayılıyorum 🥰🥰
bilaloguzunannesi Alimsme genellikle yapıyorum çok şükür bir sorun yaratmadı ama bende de kuru fasulye çok sıkıntı oldu gaz sancısı çektim resmen gece boyunca bir de hamilelikten önce yediğimiz şeyler hamilelikte rahatsız ediyormuş
Eesrayldrm Baslarda cok rahatsiz oluyordum tiksinmistim agzimdan burnumdan gelmisti bulanti donemlerinde ama bulantilrm gecince yemeye bsladim 😃
Nevinnn Alimsme hayır aksine sade içtiğim sürece faydası bile var doktorlar günde bi tane sade sodayı öneriyor mineral bakımından zengin diye korkmadan içebilirsin canım :)
Nzkml Mercimek çorbasına çok severim hatta hamileliğim ilk üç ayında canım hep içmek isterdi. İçtiğimde bir sıkıntı da yaşamadım çok şükür. Ama emzirme döneminde gaz yapması nedeniyle ilk aylarda falan mercimek çorbasını içmemek gerekiyormuş.