ozgetunak Yeni yeni araştırıyorum güzel bir uygulama bence ama bütün şirketler hamile kalmadan önce yapıyorlar sadece demir hayat sigortası her ay yapabiliyor? Bilgisi olanlar yorum yapabilirmi?
1989-- ozgetunak ben allianz in koc vakfini oldum ama yil basinda yapılıyor avantajlari cok fazla kesinlikle bi sigortaya dahil olun derim
UraSsmom ozgetunak Demir hayat sigortayı ben de ilk başlarda araştırdım ama kötü yorumlarını okudum. Özel sigorta da çalışan Bi arkadaşım da önermemişti mecburen vazgeçtim. Acıbadem ve Allianz en iyileri ama onlar da kabul etmiyor malesef
Efuchama ozgetunak acıbadem sigortam var gebelik teminatı oluyor şuan tamamını kapsayan bi hastanede takipteyim doğuma kadar hiç para ödemem gerekmedi doğum da normalde 8binken acıbademe 3buçuk ve teminatımda para kalacağı için hiç ödemem çıkmayacak
bsra1321 Gebelik başladı ise, sompo sigortanın var, doktor muayene ve doğumu karşılayan sigortası. Araştırabilirsiniz yaşadığınız ilde anlaşması olup olmadığını, sigortacıyım, Bursada medicana hastanesinde geçiyor yalnızca