Mt242016 Kızlar özel medifema hastanesine gidiyorum ama dün doktorumun tavrından hiç memnun kalmadım resmen para tuzağı gerekli gereksiz Tüm testleri istiyo çok sinir oldum hastane ve doktor değişikliği yapmak istiyorum kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin izmir de memnun kaldığınız ve uygun bütçeli hastane tavsiyelerinize ihtiyacım var😘
Deniz__ Mt242016 su hastanesi Ümran Özer çok iyi bir doktor en baştan beri ona gidiyorum insana güven veren bir doktor 81,5 muayene ücreti 3000 TL doğum doğumada kendisi giriyor
Deniz__ Mt242016 33 haftaya bitiricem şimdiye kadar istedikleri detaylı ultrason, ikili test, üçlü test, şeker yüklemesi, bu tahlilleri başka bir yerde yaptırıpta sonuçlarını götürebilirsin canım
Kbrbydk Mt242016 canım Ayşe hanimi denedin mi acaba? Bende ayrancilardayim ona gidiyordum. Artık doguma az kaldı gitmiyorum. Ama testlerini filan sağlık ocağında yaptırıp goturebilirsin kabul ediyor. Ben zaten dokuz eylül perinatoloji takipliyim de sağlık ocağı ve oranın testlerini götürdüm.
Mt242016 zntrkn İrem di kuzum . Aslında tatlı bi doktor ama pek ilgilenmiyor ultrasonda 1 dk bile sürmüyor kontrolü hemen kaldırıp gidip şu testi yaptır kan ver bilmem ne ben sormadan bişey söylemiyo artık kuruldum iyice anlıcağın. Sen kime gidiyosun canım
Kbrbydk Mt242016 anladım canim ben memnun kalmistim. Eğer butceme uyar dersen torbalida Dr Taylan Tutuman var muayenehane açtı kendine benim ilk doktorumdu. Giden herkes çok memnun. 300 tl olmuş galiba bir dolu bir boş yapıyormuş.
zntrkn Mt242016 canım ben bilirsin belki ali irfan bey vardı medifemada önceden onun muayenehanesi var şimdi Alsancak’ta doğumu da medifemada yaptırıyor su hastanesinde filan ona gidiyorum